تروریست ها 13 نیروی دولتی سوریه را کشتند

یک گروه ناظر بر تحولات سوریه اعلام کرد که بر اثر انفجار چند بمب شب در گذرگاه های زیر زمینی بخش قدیمی حلب در سه شنبه، دست کم 13 تن از نیروهای دولتی این کشور کشته شدند.
کد خبر: ۷۰۰۷۲۰
تروریست ها 13 نیروی دولتی سوریه را کشتند

گروه دیده بان حقوق بشر سوریه افزود: این بمب ها در دو تونل در بخش قدیمی شهر حلب و نزدیک یک پاسگاه پلیس کار گذاشته شده بود.

تروریست های مخالف حکومت «بشار اسد»، رییس جمهور سوریه مدعی شدند: در این حمله شماری از نظامیان و دیگر نیروهای دولتی سوریه جان خود را ازدست دادند.

هنوز خبرگزاری دولتی سوریه در این باره اظهار نظری نکرده است.

نیروهای دولتی سوریه در ماه ژوئن با تصرف بخش های راهبردی اطراف شهر حلب در شمال سوریه، خطوط تدارکاتی تروریست های را به داخل این شهر محدود کردند.

با اینکه تروریست ها در سال 2012 با پیشروی به داخل حلب از شمال این شهر، محله هایی را در مرکز این شهر اشغال کردند، اما بخش های غربی و جنوبی این شهر در اختیار نیروهای ارتش است. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها