طرح جدید برای ساماندهی موسسات پولی غیرمجاز

رئیس کل بانک مرکزی از بررسی طرح ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی در جلسه شورای پول و اعتبار خبر داد و گفت: بانک مرکزی در موضوع نظارت برشبکه بانکی جدی است.
کد خبر: ۶۹۶۴۱۰

به گزارش خانه ملت، ولی‌الله سیف افزود: در این جلسه موضوع ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی بررسی و تصمیماتی در راستای ایجاد انضباط بین موسسات پولی اتخاذ خواهد شد.

وی با بیان این‌که با موسسات پولی که خارج از نظارت بانک مرکزی فعالیت می‌کنند، برخورد خواهیم کرد، اظهار کرد: به صدا و سیما نامه‌ای نوشتم تا تبلیغات موسسات پولی غیرمجاز را لغو کند.

سیف با تاکید بر این که سقف وام مسکن افزایش نخواهد یافت، از دستورالعمل بانک مرکزی برای کاهش عملیات بنگاهداری بانک‌ها خبر داد و گفت: بانک‌ها تنها به اندازه 40 درصد پایه سرمایه‌شان می‌توانند در شرکت‌های دیگر سهم داشته باشند.رئیس کل بانک مرکزی گفت: به بانک‌ها سه سال فرصت داده‌ایم تا سهم خود در دیگر شرکت‌ها را کاهش داده و به 40 درصد برسانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها