خطرناک‌ترین اشرار جنوب شرق ایران دستگیر شدند

فرماندار شهرستان خاش گفت: سه نفر از اشرار مسلح و عضو باند شرارت و ناامنی جنوب شرق کشور به هویت «ب. غ»، «ر. ش» و «ا.م» در عملیات مشترک امنیتی انتظامی در شهر خاش دستگیر شدند.
کد خبر: ۶۹۳۹۰۵
خطرناک‌ترین اشرار جنوب شرق ایران دستگیر شدند

محمداکبر چاکرزهی گفت: در عملیات مشترک اطلاعاتی انتظامی چندین قبضه سلاح جنگی به همراه مقادیری مهمات و پلاک خودروهای سرقتی کشف و ضبط و دو دستگاه خودروی پژو 405 نیز بدست آمد.

وی افزود: از مهمترین اقدامات این اشرار چندین فقره گروگانگیری، راهبندی و سرقت مسلحانه در شهرستان خاش و سایر شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان، چندین فقره قتل و تهدید مکرر معتمدان، ترور شخصیت‌ها و مسئولان نظام، ترانزیت قاچاق موادمخدر در استان‌های کرمان، فارس و خراسان‌جنوبی، خرید و فروش و قاچاق موادمخدر، درگیری مسلحانه با پرسنل یگان تکاور در حوزه نوک‌آباد خاش که منجر به شهادت و مجروحیت دو نفر از ماموران انتظامی شد، بوده است.

فرماندار شهرستان خاش گفت: مردم استان از نیروهای جان برکف و مقتدری که این افراد شرور را دستگیر کردند، تقدیر کردند.(باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها