دکتر کورش جعفریان در گفتوگو با جامجم با اشاره به این باور که در فصل گرم مصرف برخی مواد غذایی چون ماست، شربت آبلیمو، عسل و همچنین پیاز همراه غذا میتواند ابتلا به مسمومیت های غذایی را کاهش دهد، اظهار کرد: در فصول گرم سال شرایط برای رشد باکتریها و ویروسها بیشتر میشود و به همین دلیل احتمال بروز مسمومیتهای غذایی نیز افزایش مییابد، اما مساله این است که شدت آلودگی با عوامل مسمومیتزا از طریق مواد غذایی در افراد و شرایط مختلف متفاوت است و بحث پیشگیری از بروز مسمومیت از طریق مصرف برخی مواد غذایی چون آبلیمو، پیاز یا ماست نیز زمانی از نظر علمی قابل اعتماد است که صحبت از مسمومیت غذایی خفیف باشد.
وی تاکید کرد: مهمترین عامل در کنترل و پیشگیری از مسمومیتهای غذایی به نگهداری صحیح مواد غذایی است، در فصول گرم و اطمینان داشتن از سلامت مواد غذایی و شستوشوی کامل میوه و سبزیجات بازمیگردد، بویژه اهمیت رعایت این موارد درباره گروههای آسیبپذیر یعنی کودکان، افراد مسن و زنان باردار بسیار بیشتر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد