پیشگیری از مسمومیت غذایی خفیف با مصرف پیاز

یک متخصص تغذیه با تاکید بر این‌که احتمال بروز مسمومیت‌های غذایی در فصل تابستان بیشتر می‌شود، گفت: مصرف برخی مواد غذایی چون پیاز می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی که خیلی جدی نباشد، جلوگیری‌کند.
کد خبر: ۶۷۷۲۴۷
پیشگیری از مسمومیت غذایی خفیف با مصرف پیاز

دکتر کورش جعفریان در گفت‌وگو با جام‌جم با اشاره به این باور که در فصل گرم مصرف برخی مواد غذایی چون ماست، شربت آبلیمو، عسل و همچنین پیاز همراه غذا می‌تواند ابتلا به مسمومیت‌ های غذایی را کاهش دهد، اظهار کرد: در فصول گرم سال شرایط برای رشد باکتری‌ها و ویروس‌ها بیشتر می‌شود و به همین دلیل احتمال بروز مسمومیت‌های غذایی نیز افزایش می‌یابد، اما مساله این است که شدت آلودگی با عوامل مسمومیت‌زا از طریق مواد غذایی در افراد و شرایط مختلف متفاوت است و بحث پیشگیری از بروز مسمومیت از طریق مصرف برخی مواد غذایی چون آبلیمو، پیاز یا ماست نیز زمانی از نظر علمی قابل اعتماد است که صحبت از مسمومیت غذایی خفیف باشد.

وی تاکید کرد: مهم‌ترین عامل در کنترل و پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی به نگهداری صحیح مواد غذایی است، در فصول گرم و اطمینان داشتن از سلامت مواد غذایی و شست‌وشوی کامل میوه و سبزیجات باز‌می‌گردد، بویژه اهمیت رعایت این موارد درباره گروه‌های آسیب‌پذیر یعنی کودکان، افراد مسن و زنان باردار بسیار بیشتر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها