به گزارش جام جم ورزشی ، روح پهلوانی در کشتی جاری است . این ورزش ملی و سنتی ایران با پهلوانان گذشته و حال خود زنده است و در طول دوران این پهلوانان نام آور کشتی بودند که روح پهلوانی را از روی تشک به سوی مردم بردند.
نمونه دیگری از روح پهلوانی کشتی را همگان در تالار هفتم تیر دیدند وقتی تیم ملی کشتی آمریکا مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت. کشتی گیران آمریکایی که بعد از عنوان نهمی و در حالی که با لباس گرمکن قصد داشتند از کنار تشک به محل استقرار خود بروند، با تشویق های بی امان تماشاگران حاضر در سالن ورزشی شهدای هفتم تیر تهران روبه رو شده و این مساله باعث شد که آنان در سالن بمانند و به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ دهند.
تماشاگران کشتی دوست ایرانی در ابتدا، «روبرت اسمیت» کشتی گیر وزن 130 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی آمریکا را تشویق کردند تا وی مجبور شود به روی تشک بیاید و به دنبال او، سایر اعضای تیم ملی کشتی فرنگی آمریکا نیز به روی تشک آمده و مورد تشویق حاضران در سالن قرار گرفتند.
کشتی گیران تیم ملی آمریکا که از این همه شور و اشتیاق تماشاگران ایرانی متعجب شده بودند، به همه آنان ادای احترام کرده و پس از گرفتن عکس یادگاری به محل استقرار خود رفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
به عنوان یك ایرانی از این كار هموطنانم خوشم آمد . دنیا باید بداند كه ایرانی كیست ...
زنده باد ایران