کاهش خطر سکته با مصرف میوه و سبزیجات

پژوهشگران اعلام کردند افزایش مصرف روزانه میوه و سبزیجات خطر بروز سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۶۷۲۲۴۳
کاهش خطر سکته  با مصرف میوه و سبزیجات

به گفته دکتر «یان کو» از بیمارستان شهر «کینگدائو» در چین، خطر بروز سکته مغزی در افرادی که روزانه میوه و سبزیجات زیاد مصرف می‌کنند، 21 درصد کمتر از سایرین است.

پژوهشگران در این تحقیقات نتیجه 20 مورد تحقیقات پیشین را که در 19 سال گذشته منتشر شده است، بررسی کردند.

شمار شرکت کنندگان در این تحقیقات به 760 هزار و 629 مرد و زن رسید که 16 هزار و 981 نفر از آنها سکته مغزی را تجربه کرده بودند.

طبق این تحقیقات، مصرف هر 200 گرم میوه-- حدودا دو سیب کوچک در روز-- خطر سکته مغزی را تا 32 درصد و مصرف هر 200 گرم سبزیجات خطر سکته را تا 11 درصد کاهش می‌دهد.

در این حال، تاثیر مصرف مرکبات، سیب، گلابی و سبزیجات برگدار در کاهش خطر سکته مغزی موثرتر است.

دکتر «کو» با انتشار بیانیه‌ای در این زمینه، افزود: «استفاده از برنامه غذایی مناسب و بهبود شرایط زندگی برای جلوگیری از خطر بروز حمله قلبی و سکته مغزی ضروری است. به ویژه، استفاده از میوه‌ها و سبزیجات در برنامه غذایی به شدت توصیه می‌شود؛ چرا که این مواد غذایی بدون این‌که مواد مضری را وارد بدن کنند، نیاز بدن را به ویتامین‌ها، مواد مغذی و فیبرها برطرف می‌سازند.»(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها