
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ دوم کارآگاه سید محمد حسینی پور رییس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت: فردی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد که از طریق درگاه «pos» مغازه به کسر شدن پول از حسابش پی برده و با مراجعه به بانک متوجه شده که برداشت های غیر مجازی که از حسابش صورت گرفته صرف خرید اینترنتی شارژ تلفن همراه و پرداخت قبوض شده است.
وی افزود: پس از تشکیل پرونده و انجام تحقیقات میدانی از شاکی مشخص شد که وی به دلیل نداشتن اطلاعات لازم در خصوص پرداخت های اینترنتی و همین طور انتقال کارت به کارت وجه نقد، عابر بانک خود را در اختیار افراد زیادی گذاشته و به کمک این افراد عملیات های بانکی را انجام می داده است.
سرهنگ حسینی پور با اشاره به مظنونین زیاد این پرونده تصریح کرد:در تحقیقات فنی کارشناسان این پلیس و پیگیری برداشت های غیرمجاز و قبوض پرداختی،متهم شناسی و به پلیس فتا احضار شد.
این مقام انتظامی افزود:متهم پس از انجام تحقیقات میدانی و رویت شواهد و ادله جمع آوری شده اعتراف کرد:شاکی در همسایگی او مغازه دارد و چندی پیش به درخواست شاکی جهت پرداخت کرایه مغازه، رمز دوم عابربانک و مشخصات عابر بانک او را گرفته و با سوء استفاده از اطلاعات به دست آمده هزینه موبایل و قبوض خود را پرداخت می کرده است.
رییس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت: ناآگاهی و عدم آموزش مناسب از پایه ای ترین معضلات تجارت الکترونیک است که راه را برای مجرمان هموار کرده و فرصت طلبان را به سوء استفاده از چنین موقعیت هایی سوق می دهد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد