سخنگوی سازمان امداد و نجات اعلام کرد:

امدادرسانی به 190 هزار نفر در نوروز

رییس سازمان امداد و نجات خبر داد:

انجام 5500 عملیات امدادی در طرح نوروزی

رییس سازمان امداد و نجات از انجام ۵ هزار و ۵۰۰ عملیات امدادی از آغاز اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی و امدادرسانی به بیش از ۲۲۰ هزار نفر در این ایام خبر داد.
کد خبر: ۶۵۸۹۹۱
انجام 5500 عملیات امدادی در طرح نوروزی

پیرحسین کولیوند با اشاره به آخرین وضعیت حوادث کشور در طول اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر که از ۲۵ اسفند 92 آغاز شده است، گفت: بر این اساس، تا ۱۴ فروردین و در طول ۱۹ روز اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر، پنج هزار و ۵۰۰ عملیات امدادی از سوی امدادگران این سازمان برای امدادرسانی به بیش از ۲۲۰ هزار نفر انجام شده است.

وی افزود: در این ایام، بیش از ۴۱ هزار نفر دچار مصدومیت شدند که از این تعداد ۲۸۰۰ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

رییس سازمان امداد و نجات همچنین به اسکان اضطراری ۱۲۷ هزار نفر در مناطق مختلف کشور در این ایام به دلیل تغییرات آب و هوا و بارش برف، کولاک، سیل و... اشاره کرد و گفت: این تعداد در پایگاه های هلال احمر، مساجد و مدارس اسکان داده شدند.(مهر)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها