
این اجرا بعد از سالها و با یادی از خاطره ها، تاریخ هشتم اسفند ماه (در دو سانس18 الی20 و 20:30الی 22:30) در تالار اندیشه حوزه هنری شهر تهران به روی صحنه می رود و کامران صفاری فر ، این بار با حال و هوایی جدید به اجرای کنسرت خواهد پرداخت.
از نکات جالب توجه این کنسرت، حضور و همراهی استاد حسین خواجه امیری است که این حضور و اجرای ایشان به نظر می رسد حال و هوایی زیبا و بیاد ماندنی به همراه خواهد داشت.
در این کنسرت محمود رحمانی پور (عود)، بهروز قونسولی (قانون)، سعید رودباری (تنبک)، بهنام خدا رحمی (پیانو)، فرشید فرهمند حسن زاده (ویلن)، فرزاد قیصری پور (درام) و حمید پور اسدالله خان (تار) به عنوان اعضای گروه موسیقی «عقیق» در کنار کامران صفاری فر (خواننده) به هنرنمایی خواهند پرداخت.
صفاری فر از شاگردان اساتیدی چون حسین خواجه امیری (ایرج)، حسن گلپایگانی و داوود فیاضی بوده است و بعد از آلبوم «گل عشق» که در سال 91 وبا همکاری هنرمندانی چون میلاد کیایی ومحمود فرهمند وارد بازار موسیقی شد، در حال حاضر در پی مراحل تولید آلبوم «بگذرازکوی ما» از آثاراستاد همایون خرم است.
علاقه مندان برای تهیه بلیت برای این کنسرت به سایت ایران کنسرت می توانند با مراکز فروش آموزشگاه آوای ایرج (88685952)، آموزشگاه آوای گلپا (22458729)، آموزشگاه اسدالله ملک (22847641) و صدای دنیای هنر (22914092) تماس حاصل نمایند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: