
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، دکتر سید علی مرعشی ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) به جامعه پزشکی کشور گفت: مدتی است، خبرهای مبنی بر کلاهبرداری از پزشکان و پیراپزشکان جهت اعزام در قالب کادرهای درمانی در اختیار ما قرار گرفته که بلافاصله پیگیر موضوع شدیم.
وی افزود: موضوع را با ادارات کل حراست جمعیت هلال احمر، سازمان حج و زیارت و نیز بعثه مقام معظم رهبری در میان گذاشته ایم و این مراجع نیز پیگیر موضوع هستند.
رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: از همان ابتدا به صورت گسترده و از طریق رسانه ها، اطلاع رسانی در خصوص نحوه اعزام کادرهای درمانی به عمره، تمتع و عتبات عالیات انجام و تاکید شده که مسیر رسمی و قانونی این مهم تنها مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است و از هیچ یک از متقاضیان درخواست پرداخت وجه برای ثبت نام و اعزام نمی شود.
مرعشی با بیان اینکه تا حصول نتیجه موضوع را دنبال خواهیم کرد، متذکر شد: شایسته است پزشکان و پیراپزشکان نیز همکاری لازم را با این مرکز داشته و علاوه بر اینکه شماره تلفن حاصله یا پیامک ارسال شده را در اختیار مرکز قرار دهند با مراجعه به سایت مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر و یا تماس با این مرکز از روند و نحوه اعزام کسب اطلاع نمایند.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد