«ارسطو» در «پایتخت» ماندنی شد

تهیه‌کننده سریال «پایتخت» درباره روند نگارش «پایتخت 3» اعلام کرد: در تلاشیم تا بخشی از متن‌هایمان را پیش ببریم تا ببینیم شرایط تولید چگونه می‌شود، سپس به سفر سیروس مقدم به ترکیه برسیم.
کد خبر: ۶۲۵۰۵۸
«ارسطو» در «پایتخت» ماندنی شد

الهام غفوری گفت: طبق روال عادی متن سریال «پایتخت 3» توسط نویسندگان در حال انجام است و ما منتظر هستیم تا متن کار تا حدودی پیش برود تا سپس وارد مرحله تولید شویم.

وی درخصوص سفر سیروس مقدم و محسن تنابنده به ترکیه توضیح داد: فعلا قرار نیست آقای مقدم به ترکیه بروند، چرا که باید بخشی از متن‌های پیش برود و کمی شرایط تولید فراهم شود تا دوستان به کشور ترکیه سفر کنند.

غفوری در پایان با اشاره به حضور احمد مهران‌فر - ایفاگر نقش «ارسطو» در سریال «پایتخت» یادآور شد: جدیدترین اتفاقی که در «پایتخت 3» افتاده است، همانطور که اعلام شد قطعی شدن حضور ارسطو در سریال است. 18 آذر ماه، حضور آقای مهرا‌ن‌فر در سری سوم «پایتخت» قطعی شد.

ایسنا

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها