فیل شیلر گفت که این محصول باید 10 سال دیگر دوام می آورد و از همین رو طراحی آن باید واقعا انقلابی و رادیکال می بود. یک کامپیوتر حرفه ای با ظاهر سیلندرگونه، چیزی که فعلا حافظه ما شبیه آن را به خاطر نمی آورد.
با یک هسته یکپارچه خنک سازی، پردازنده 256 بیتی Xeon اینتل که 12 هسته پردازشی دارد، رم DDR3 با فرکانس 1866 مگاهرتز و سرعت 60 گیگابایت بر ثانیه، حافظه فلش با سرعت خوانش 1.25 گیگابایت بر ثانیه، که 10 برابر سریع تر از بهترین هارد درایو های مک بوک پروی قبلی است.
گرافیک این کامپیوتر فوق قدرتمند دو تایی است، یعنی دو واحد گرافیک FirePro ساخت AMD وظیفه پردازش تصویر و خروجی را بر عهده دارند، با عملکردی در حد 7 ترا فلاپس. بله پشتیبانی از نمایشگرهای 4K نیز بدیهی است.
منبع: نارنجی
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد