مسعود اخوان با بیان این مطلب افزود: اولویت های اعزام به عتبات عالیات در سایت www.atabat.haj.ir قرار می گیرد و متقاضیان برای ثبت نام می توانند از اول مهر مراجعه و سفر کنند.
وی گفت: اعزام این افراد طی دو ماه آینده و از اواخر مهر انجام می شود و طی این مدت 200 هزار نفر به عتبات عالیات مشرف می شوند.
مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در مورد پشت نوبت بودن متقاضیان برای اعزام نیز تاکید کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده عرضه و تقاضا در اعزام زائران به عتبات عالیات یکسان شده و هر فردی که مراجعه کند ثبت نام می شود.
به گفته اخوان،در زمان هایی مانند عرفه که مقاضی سفر به عتبات زیاد است ظرفیت اعزامها افزایش پیدا می کند و مشکل حل خواهد شد.
وی از تعطیلی 14 هتل متخلف در عتبات عالیات عراق خبر داد و گفت: به منظور رعایت بهداشت و ارائه تسهیلات بیشتر به زائران هتلهایی که دچار مشکل بودند ابتدا تذکر و پس از آن نیز تعطیل شدند به همین دلیل در حال حاضر مشکلی برای زائران از نظر اقامت و بهداشت و تغذیه وجود ندارد.
این مقام مسئول در مورد هزینه سفر به عتبات نیز اظهار داشت: در دوره جدید اعزام ا هزینه سفر زمینی حدود 40 هزار تومان کاهش یافته است بطوریکه حداقل قیمت سفر 745 و حداکثر آن نیز 790 هزار تومان است. همچنین هزینه سفر هوایی نیز از یک میلیون و 80 هزار تومان تا یک میلیون و 260 هزار تومان در نظر گرفته شده است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد