
به گزارش واحد مرکزی خبر، ولید معلم پس از رایزنی با حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر خارجه ایران در مسکو افزود : با آقای عبداللهیان درباره اوضاع جاری و همچنین ابتکار روسیه صحبت کردیم .
وی گفت : در این دیدار تاکید کردیم که پذیرش ابتکار روسیه برای نظارت بین المللی بر تسلیحات شیمیایی سوریه برای جلوگیری از تجاوز به سوریه است .
معلم تاکید کرد : ابتکار روسیه را برای گرفتن هر گونه بهانه از دست دشمن برای تجاوز به سوریه و بر مبنای تامین امنیت مردم سوریه پذیرفتیم و تعامل خواهیم کرد .
وزیر امور خارجه سوریه درباره تضمین آمریکا برای پرهیز از تجاوز به سوریه در قبال نظارت بین المللی بر تسلیحات شیمیایی این کشور تصریح کرد : نظارت بین المللی بر تسلیحات شیمیایی سوریه ضمانت جلوگیری از تجاوز آمریکا به سوریه خواهد بود .
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد