گوشت قرمز و خطر افزایش ابتلا به آلزایمر

پزشکان می‌گویند: مصرف زیاد گوشت قرمز می‌تواند خطر بیماری آلزایمر را به دلیل افزایش آهن در مغز بالا ببرد.
کد خبر: ۵۹۱۰۳۳

به گزارش ایسنا، بررسی روی بیماران مبتلا به آلزایمر حاکی است آهن در بخش‌هایی از مغز انباشته می‌شود که در مراحل اولیه بیماری آسیب‌دیده ‌است. گرچه نتایج این مطالعه نقش آهن را در بروز این بیماری اثبات نمی‌کند، اما پژوهشگران معتقدند نتایج بررسی‌ها آشکار می‌سازد که مصرف آهن ممکن است به تشدید این بیماری کمک کند. به بیان دیگر گرچه مصرف آهن برای عملکرد صحیح سلول‌ها ضروری است، اما مصرف زیاد آن می‌تواند زیان‌آور باشد.

به گفته پژوهشگران بیشترین میزان انباشتگی آهن در مغز در سلول‌هایی دیده می‌شود که غلاف میلین را تولید می‌کند و تخریب غلاف میلین‌ (پوشش رشته‌های عصبی) به از بین رفتن سلول‌های مغزی و تشدید بیماری آلزایمر منجر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها