اولین مرحله یارانه دارو واریز شد

اولین مرحله یارانه دارویی بیماران تحت پوشش تأمین اجتماعی به تعداد 1763 نفر و به مبلغ دو میلیارد و 373 میلیون ریال به حساب سرپرستان خانوار معرفی شده، واریز شد.
کد خبر: ۵۸۷۳۴۰
اولین مرحله یارانه دارو واریز شد

بانک صادرات ایران اعلام کرد: یارانه مذکور در تاریخ چهاردهم مرداد ماه سال جاری طی فایل ارسالی از سوی وزارت بهداشت و درمان در همان روز واریز شد.

این بانک کمک به اقشار مختلف جامعه همچنین پرداخت تسهیلات خرد را در اولویت قرار داده است و در این راستا به عنوان بانک پیشقدم در شبکه بانکی پرداخت وام قرض الحسنه درمان بیماری را در سطحی فراگیر  عملیاتی نموده است که در این زمینه در سه ماهه اول سال 92 مبلغ 12 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه، به بیماران پرداخت کرد و حدود 1000 نفر از بیماران نیازمند کشور توانسته اند از این تسهیلات بهره مند گردند.

همچنین این بانک درسال91 مبلغ 108 میلیارد ریال وام درمان را در سراسر کشور به بیماران نیازمند اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش، بیماران نیازمند می توانند با ارایه مدارک بیمارستانی تا سقف مبلغ 20  میلیون ریال از تسهیلات قرض الحسنه درمان بهره­ مند گردند.(مهر)
 

newsQrCode
برچسب ها: وام درمان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
پیوند كلیه هستم
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
۰
۰
باسلام پس یارانه دارو بیمه خدمات درمانی ها چی شد آیا اینها هنوز باید زجر بكشند
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها