ابراهیم دریانی متخصص گوارش، گفت: در ریفلاکس یا ترش کردن بعد از غذا در نتیجهٔ شل شدن دریچهٔ بین مری و معده است. ممکن است شل شدن دریچهٔ بین مری و معده بر اثر عواملی از قبیل عوامل هورمونی (مصرف قرصهای ضد بارداری و بارداری) و حتی چاقی باشد. بعضی از مواد غذایی مانند چربیها هم میتوانند موجب شل شدن دریچهٔ بین مری و معده و ترش کردن شوند.
دریانی تصریح کرد: افرادی که مبتلا به عارضهٔ ترش کردن هستند باید در ماه رمضان از مصرف غذاهای پر چرب، سرکه، خیار شور، فستفودها و پیاز خام پرهیز کنند.
وی خاطر نشان کرد: از پرخوری خودداری کنید، بلافاصله بعد از افطار و سحر دراز نکشید و از مصرف غذاهای پر حجم پرهیز کنید.
>> پارسینه