به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 16 مهدی تیموری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه گفت: با توجه به ظرفیت بالای دهه تکریم و تبیین جایگاه مساجد، کلیه مساجد منطقه 16 همزمان با آغاز دهه تکریم بازپیرایی و زیبا سازی می شود.
وی افزود: غبار روبی و بازپیرایی اطراف مساجد این منطقه اعم از کارعمرانی و زیباسازی از 9 تیر ماه آغاز و تا 18 تیر ماه به پایان می رسد.
تیموری در ادامه اظهار کرد: دهه تکریم مساجد در دهه آخر ماه شعبان با همکاری مدیران فرهنگی و اجتماعی، شورایاران، بسیجیان منطقه صورت می گیرد.
وی در خصوص دیگر اقدامات خاطر نشان کرد: طرح استقبال از ماه مهمانی خدا برگزاری مراسم نورانی صحیفه (سجادیه) در جوار گلزار شهدای گمنام از دیگر برنامه های آخرین روز ماه شعبان است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد