ساخت دستگاه عیب یاب صوتی خودرو در ایران

محقق ایرانی دستگاه عیب یاب صوتی خودرو ساخت. کاربران با استفاده از این دستگاه می توانند عیب های موجود را در خودرو مشخص کنند.
کد خبر: ۵۶۹۵۶۸
ساخت دستگاه عیب یاب صوتی خودرو در ایران

علیرضا جنت گفت: این دستگاه به اندازه یک تلفن همراه و دارای بلندگویی است که با اتصال به رایانه خودرو وجود مشکل در انژکتور، سنسور اکسیژن و دیگر موارد را به صورت صوتی و به زبان فارسی اعلام می کند.

وی در مورد مراحل کار این دستگاه اظهارداشت: دستگاه در ابتدا اشکالات را مشخص می کند و در صورتی که این مشکلات نرم افزاری باشند، از طریق پاک کردن کدهای خطای موجود در رایانه خودرو رفع می شوند.

جنت خاطرنشان کرد: همچنین اشکالات سخت افزاری موجود در خودرو نیز توسط این دستگاه مشخص می شود.دستگاه در این بخش تعویض قطعات و یا خرابی در مدارها را اعلام می کند.

این مخترع خاطرنشان کرد: این دستگاه مشابه خارجی ندارد و برای نخستین بار در ایران ساخته شده است.

این محقق افزود: استفاده از این دستگاه نیازی به تغییرات در سیم کشی و برق خودرو ندارد و به راحتی و در هر زمان با روشن شدن چراغ چک خودرو و دیگر موارد می توان از آن استفاده کرد.

طرح ساخت «دستگاه عیب یاب صوتی خودرو» شهریورماه سال ۹۱ به ثبت رسیده است.(ایرنا)

newsQrCode
برچسب ها: سنسور
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهدی 28 ساله
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
۰
۰
سلام خدا قوت این دستگاه كی به بازار عرضه می شود
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها