مصرف برق خود را با دستگاه ایرانی کاهش دهید

اگر تاکنون برای کاهش میزان مصرف برق خود چاره‌ای نیندیشیده‌اید، یک مخترع ایرانی با ساخت دستگاه بهینه‌ساز مصرف انرژی برق، کار شما را آسان‌تر کرده است.
کد خبر: ۵۶۴۵۰۵
مصرف برق خود را با دستگاه ایرانی کاهش دهید

دستگاهی که «شاهین غازی بیات» طراحی کرده و ساخته است، می‌تواند مصرف برق را حدود 20 تا 25 درصد در هر کیلووات‌ ساعت قبض مشترک برق کاهش دهد که منجر به کاهش حدود 40 درصدی هزینه برق مصرفی می‌شود.

وی درباره دستگاه ساخته شده، گفت: این دستگاه می‌تواند با خنثی کردن نیروی برق القایی به شبکه از طریق لوازم برقی (رِاکتیو)، حذف نوسانات فرکانس برق و کاهش مقاومت مدار الکتریکی، تلفات گرمایی را کاهش دهد و میزان مصرف برق را تا حد قابل توجهی پایین بیاورد.

دستگاه طراحی شده توسط این مخترع کشورمان، رِاکتیو ایجاد شده از سوی الکتروموتورها (لوازم برقی) را بلافاصله پس از تولید در شبکه از طریق فیلتر کردن خنثی می‌کند.

غازی بیات افزود: این دستگاه همچنین نوسانات فرکانس برق را به واسطه یک فیلتر میان‌گذر از مدار و شبکه حذف می‌کند. همچنین با استفاده از یک تونل الکترومغناطیسی افزون بر منظم و یونیزه کردن حرکت الکترون‌ها، باعث کاهش مقاومت مدار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه در نهایت با اصلاح ضریب توان، تلفات برق را به حداقل می‌رساند، اظهارداشت: هر چه لوازم برقی فعال در شبکه قدیمی‌تر باشند کارایی دستگاه بالاتر می‌رود، چرا که این سیستم در واقع اکثر لوازم برقی و به ویژه الکتروموتورها را به توان نامی آنها که توسط کارخانه سازنده تعیین شده است، می‌رساند.

دستگاهی که وی طراحی کرده است، طی دو سال پیش به بازار مصرف نیز ارائه شده و در 25 رده از منازل مسکونی تا کارخانه‌های بزرگ، قابل استفاده است.

عضو جامعه مخترعین و مبتکرین ایران درباره شیوه استفاده از این دستگاه نیز گفت: نصب این دستگاه بسیار آسان است و به صورت موازی در مدار قرار می‌گیرد. در واقع این دستگاه به هر پریزی که متصل ‌شود کل شبکه متصل به خویش را فیلترمی‌کند.

ابعاد این دستگاه برای مصارف خانگی و نیمه صنعتی تفاوتی ندارد و تنها بر حسب تک‌فاز یا سه‌فاز بودن برق مصرفی، کم‌مصرف و پرمصرف بودن آن مجموعه، تجهیزات درون دستگاه تغییر می‌کند.

به گفته وی، این دستگاه تنها دستگاه فیلترکننده جریان و اصلاح‌کننده ضریب توان ایرانی است که در ابعاد خانگی و نیمه صنعتی به تولید انبوه رسیده و به عنوان یک اختراع ثبت شده و تأییدیه دانشگاه‌های امیرکبیر و تربیت مدرس را نیز کسب کرده است.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
مرتض
Kazakhstan
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۱
۰
۰
سلام خواهمشمند است مدلهای موجود دستگاه‌های كاهش مصرف برق ولیست قیمت واطلاعات كامل در مورد دستگاه را ارسال نمایید با تشكر
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
۰
۰
تویه اینترنت داشتم سرچ میكردم در مورد این دستگاه یه سایت بود كه اطلاعاتی در مورد این دستگاه نوشته بود. شما هم میتونید بررسی كنیدwww.esaver.ir
y
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۲
۰
۰
قبلا اختراع شده بود !!!!!!!!!!!

نیازمندی ها