نقوی حسینی به جام جم آنلاین خبر داد

سفر نمایندگان به جزایر سه گانه جنوب

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از سفر اعضای این کمیسیون به جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی خبر داد.
کد خبر: ۵۵۵۹۰۴
سفر نمایندگان به جزایر سه گانه جنوب

سید حسن نقوی حسینی امروز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اعلام این خبر، گفت: این سفر روز پنجشنبه همین هفته انجام خواهد شد.

وی افزود: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به بررسی وضعیت اقتصادی، سیاسی و امنیت منطقه و جزایر سه گانه می پردازند و اگر مشکلات و همچنین پیشنهادهایی برای رفع این مشکلات باشد برای پیگیری آن را در مجلس بررسی کرده و به دستگاه های اجرایی ابلاغ می‌شود.

نماینده ورامین، قرچک و پیشوا با بیان این که اعضای کمیسیون در جریان بازدید از این جزایر با مسئولین منطقه نشست خواهند داشت، گفت: تلاش ما این است تا در راستای ایفای وظایف نمایندگی به بررسی مشکلات مردم بپردازیم.

نقوی حسینی گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نشست دریای خزر را سالانه برگزار می کند که در همین راستا نشست خلیج فارس و جزایر جنوب نیز به صورت سالانه برگزار می‌شود.

newsQrCode
برچسب ها: خزر ابوموسی تنب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها