به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گیزمودو، به رستوران کایابوکی در شمال توکیو خوش آمدید. در این رستوران نه تنها می توان غذاهای خوشمزه محلی را چشید بلکه میمون های گارسون غذا را سر میز می آورند.
یک زوج میمون به نام های یات -شان و فوکو-شان به عنوان گارسون های رستوران کایابوکی به مشتریان خدمت می کنند. آنها میان میزها چرخ می زنند و سفارش های غذا و نوشابه مشتریان را دریافت می کنند. از ما نپرسید چگونه.
این میمون های بسیار مودب در پایان غذا برای هر مشتری یک حوله گرم می آورند تا دست و دهان خود را تمیز کند. در رستوران کایابوکی از مساله بهداشت غفلت نشده و همه قبل از آوردن غذا و نوشابه مشتریان دست های خود را می شویند.
مقامات محلی رسما به این میمون ها اجازه کار در رستوران کایابوکی را داده اند. اما براساس حقوق حیوانات در ژاپن این دو میمون نباید بیش از دو ساعت در روز در رستوران کار کنند.
در نهایت آنچه که تا اندازه ای عجیب می نماید این است که گاهی اوقات دو میمون ماسک های انسانی به چهره دارند. به رغم این ماسک ها کمتر مشتری وجود دارد که فریب خورده و هویت واقعی آنها را تشخیص ندهد.
در عین حال، صاحب رستوران کایابوکی که بی اندازه از خدمات میمون های گارسون خود رضایت دارد از هم اکنون برای جانشینی آنها سه بچه میمون را تربیت می کند. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند
در گفتوگو با دکتر محمد حسنی، پژوهشگر و دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش مطرح شد