نحوه ی آزمایش کردن تازه بودن تخم مرغ
کد خبر: ۵۳۸۷۰۹
نحوه تشخیص تازه بودن تخم مرغ

در این ویدئو نشان داده می شود که در صورت تازه بودن، تخم مرغ به انتهای ظرف می رود و به صورت افقی باقی می ماند.

در صورتی که تخم مرغ 3 تا 4 هفته از تولیدش گذشته باشد، همچنان به ته ظرف می چسبد اما به صورت عمودی قرار می گیردو فقط سر آن به کف ظرف می چسبد. این تخم مرغ را می توان به صورت آپ پز یا نیمرو میل کرد.

در صورتی که تخم مرغ 6 تا 8 هفته از زمان تولیدش گذشته باشد، سریعا به صورت عمودی در می آید و تمایل به آمدن به سطح آب را دارد. مصرف این تخم مرغ پیشنهاد نمی شود.

علیرضا طیاری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها