نماینده اصفهان در گفتگو با جام جم:

بخش خصوصی در پروژه‌های آبرسانی سرمایه گذاری کند

حجت الاسلام محمدتقی رهبر نماینده مردم اصفهان در مجلس اعلام کرد:بودجه‌های اندک مجلس،جوابگوی پروژه های عظیم آبرسانی چون طرح چشمه لنگان و تونل بهشت آباد نیست.
کد خبر: ۳۱۱۲۷۹

نماینده مردم اصفهان در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم در اصفهان،با اشاره به همیشگی بودن قصه آب در مباحث مجلس و دولت،افزود:برای رفع مشکل خشکسالی با توجه به میزان بارندگی های اندک در استان،تسریع در روند اجرا و استمرار پروژه هایی چون تونل سوم کوهرنگ ضروری است.

وی با اشاره به طرح چشمه لنگان و تونل بهشت آباد نیز تصریح کرد:با توجه به وسعت این پروژه‌ها،دولت و مجلس در تأمین منابع مالی این طرح ها ناتوان است و باید بخش خصوصی در این زمینه وارد عرصه شود.طرح تکمیل پروژه های انتقال آب و حضور بخش خصوصی برای حمایت مالی و مشارکت در اینگونه طرح ها در وزارت نیرو مطرح شده و در حال پیگیری است.

محمد تقی رهبر در پاسخ به این سوال که چرا استقبال بخش خصوصی برای حضور و سرمایه گذاری در پروژه های ملی بسیار ناچیز است،گفت:به دلیل هزینه‌های کلان پروژه‌های ملی و بازدهی طرح ها در طولانی مدت،بخش خصوصی با توجه به عدم مسائل انگیزشی برای سرمایه گذاری دچار تردید است و در این راستا حمایت و تشویق دولت از این بخش بسیار ضروری است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با تاکید بر حضور شرکت های بزرگی چون فولاد مبارکه و ذوب آهن آصفهان در پروژه ها و طرح های ملی آبرسانی خاطرنشان کرد:سهم استفاده از منابع آب در صنایع بزرگی چون فولاد مبارکه و ذوب آهن بسیار زیاد است که حضور آنها را برای سرمایه گذاری در پروژه‌های انتقال آب ضروری و اجتناب ناپذیر می‌سازد.

رهبر تصریح کرد:حضور بخش خصوصی و همچنین صنایع بزرگ اصفهان در پروژه‌های انتقال آب،در دولت،وزارت نیرو و استان مطرح و گفتگوها بین مسئولان آغاز شده است اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم.

اسدپور - خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها