ساعاتی در تیخوانا؛ روایت معجزه‌ای که این بار برای ایران اتفاق نیفتاد

کسی ناجی ما نبود !

درخشان: فرصت خوبی است تا آماده‌تر به جام ملت‌ها برویم

بازنده‌هایی سربلند بودیم

فوتبال
حمید درخشان با ابراز ناراحتی از صعود نکردن ایران به مرحله یک شانزدهم جام جهانی به جام‌جم گفت: تیم ملی فوتبال ایران انصافا هر چه در توان داشت خرج کرد و مستحق حضور در دور بعدی هم بود اما به این مهم نرسید چون لازمه این مهم قوی‌تر نتیجه گرفتن در سه بازی انجام داده مقابل تیم‌های همگروه بود. نباید تیم ما به گونه‌ای ظاهر و نتیجه می‌گرفت که سرنوشت صعودش را به نتایج تیم‌های دیگر گره می‌زد.
کد خبر: ۱۵۵۷۵۲۹
نویسنده ناصر قره گوزلو-گروه ورزش
 
البته در این بین حتما ایرادات فنی خصوصا در دیدارمان مقابل تیم‌های بلژیک و نیوزیلند وجود داشت. ما مقابل نیوزلند نباید اجازه می‌دادیم آنها که ضعیف‌ترین تیم گروه بودند دو بار مقابل ما جلو بیفتند. یا در بازی با بلژیک وقتی این تیم ۱۰ نفره شد باید تاکتیک بهتری برای برتری مقابل آنها اتخاذ می‌شد. این ضعف‌ها واقعا به ما لطمه زد و اجازه نداد صعود کنیم. تیم ملی در بازی رو به جلو و تهاجمی ضعیف بود و برنامه خاصی در این خصوص نداشت و بیشتر روی اتفاقات و خلاقیت‌ها و شانس به گل می رسیدیم.»
بازیکن اسبق تیم ملی در ادامه افزود: «درست است که ما مقابل مصر واقعا بازی بهتری را نسبت به این تیم خصوصا در ۱۵ دقیقه پایانی بازی ارائه دادیم اما نباید این واقعیت را نادیده بگیریم که مصر صعودش تقریبا قطعی شده بود. از همین رو نیازی نداشت مقابل تیم ما به آب و آتش بزند که نمونه‌اش هم بازی یک نیمه‌ای مرموش و نمایش نه چندان خوب صلاح بود.»
«با همه ایرادها و بعضی از مشکلات انصافا نباید تلاش زیاد بازیکنان را نادیده گرفت.» درخشان این را گفت و افزود: « بچه‌ها هر چه در توان داشتند برای تیم ملی کشورشان گذاشتند، به همین دلیل و به جهت احترام به این تلاش من تیم ایران را بازنده‌ای سربلند می‌دانم، هر چند باید مجهزتر و با برنامه‌تر به مصاف حریفان و جام جهانی می‌رفتیم و کارمان را به روز آخر و نتایج دیگر تیم‌‎ها گره نمی‌زدیم تا از صعود باز بمانیم.» بازیکن سابق تیم ملی در پایان گفت: «به خوبی به این نکته اشراف داشتیم که می‌خواهیم در زمین دشمن خودمان بازی کنیم کشوری که با ما در حال جنگ است که نمونه‌اش هم اسکان تیم ما در مکزیک و پروازهای چند ساعته از این کشور به آمریکا بود که فشار فیزیکی و روانی را به تیم ما وارد می‌ساخت و روی تیم ما تاثیر‌گذار بود به همین دلیل حتما باید بهتر برنامه‌ریزی می‌کردیم و آماده می‌شدیم و خیلی از موارد را در کارمان لحاظ می‌کردیم تا نمایش بهتری داشته باشیم و تاثیر مشکلات را به حداقل برسانیم. مسابقات جام جهانی اشکالات تیم ملی را برای کادر فنی عیان تر از همیشه کرد. حالا وقت آن است که با برطرف کردن این ضعف‌ها، با شرایطی بسیار بهتر تیم‌مان را برای جام ملت‌ها آماده کنیم.»
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها