شیخ نعیم قاسم نسبت به استمرار اشغالگری رژیم‌‌صهیونیستی هشدار داد

اسرائیل باید با تحقیر از لبنان خارج شود

نعیم قاسم: توافق لبنان و رژیم صهیونیستی باطل است

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان
دبیرکل حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی را «تحقیرآمیز، شرم‌آور و باطل» توصیف کرد و خواستار اجرای مفاد تفاهم ایران و آمریکا، عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از لبنان و حفظ حاکمیت این کشور شد.
کد خبر: ۱۵۵۷۳۶۲

به گزارش جام جم آنلاین، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در بیانیه‌ای به توافق اخیر دولت لبنان با رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و با انتقاد شدید از روند مذاکرات، این توافق را مغایر با حاکمیت و منافع ملی لبنان دانست.

وی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان، مدعی شد که مقامات لبنانی با رد پیشنهاد آتش‌بس، زمینه تشدید حملات و خسارت‌های گسترده را فراهم کردند و مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی را «امتیازدهی رایگان» به دشمن توصیف کرد.

دبیرکل حزب‌الله همچنین تأکید کرد که مذاکرات مستقیم، لبنان را در برابر خواسته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار داده و به اعتقاد وی، این روند برخلاف قانون اساسی و قوانین لبنان است که رژیم صهیونیستی را دشمن این کشور می‌دانند.

نعیم قاسم در بخش دیگری از بیانیه خود با اشاره به تفاهم ایران و آمریکا، مدعی شد که آتش‌بس در لبنان یکی از بندهای اصلی این تفاهم بوده و اجرای آن، رژیم صهیونیستی را به توقف عملیات نظامی وادار کرده است.

وی همچنین توافق اخیر را موجب تضعیف حاکمیت لبنان دانست و گفت این توافق، خروج رژیم صهیونیستی از خاک لبنان را به موضوع خلع سلاح مقاومت گره زده و به همین دلیل، به اشغالگران امتیاز داده است.

دبیرکل حزب‌الله با تأکید بر اینکه هرگونه توافق باید صرفاً بر عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از خاک لبنان متمرکز باشد، تصریح کرد که مسائل داخلی، از جمله موضوع سلاح مقاومت، نباید در مذاکرات با طرف مقابل مطرح شود.

نعیم قاسم در پایان، توافق واشنگتن را «تحقیرآمیز، شرم‌آور و تسلیم در برابر دشمن» خواند و خواستار اجرای مفاد تفاهم ایران و آمریکا، عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی، بازگشت آوارگان، آزادی اسرا و بازسازی لبنان شد.

وی همچنین اعلام کرد حزب‌الله به مسیر مقاومت برای مقابله با اشغالگری ادامه خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها