ایران ،رسانه خیابان انقلاب سوم:

فریب بمباران شد، زنده باد مقاومت

سراسر ایران یک خیابان است: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان  شور پیروزی و امید در انقلاب سوم. و این خیابان خود یک رسانه  فعال و ناب ارتباط اجتماعی و مخاطب محور است.
سراسر ایران یک خیابان است: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان شور پیروزی و امید در انقلاب سوم. و این خیابان خود یک رسانه فعال و ناب ارتباط اجتماعی و مخاطب محور است.
کد خبر: ۱۵۵۵۱۵۶
نویسنده احمد میراحسان
وحدت وجودی مردم مبعوث در خیابان و میدان در پاسخ به تجاوزات آمریکا و اسرائیل بار دیگر نشان انسجام بزرگ گرد مقاومت اصل است. هربار که در ایران سیاست جهاد الهی مردم، جهاد در راه حق بر روش های پشت پرده و سازش و سستی در دفاع جانانه، فائق می آید، و جنایتکار دوزخی، رژیم ننگین وحشی به سزای جنایت و خباثتش می‌رسد، شور عظیم حیات پاک و دمیدن دعای فرشتگان و انبیا در قلوب مردم اهل ایمان و فطرت نیالوده، فراگیر می‌گردد.
 اتحاد وشرافت و اطمینان قلبی و خرد منور و رها شده از خطای محاسباتی و شجاعت و قدرت استقامت فزونی می گیرد و وجود ملت پر و بال می‌گشاید و صدای پاک رسایشان در رسانه ملی جهانی می‌شود؛ مثل حالا که ذلت محاسبات غلط دیپلماتیک وطمع به مشتی زر واپس پس نشسته و طمعی که طعمه شیطان است و یک پول سیاه هم نصیب ما نمی‌کند و اگر هم می کرد از آن بوی متعفن فروش خون مظلوم برادران متحد و فداکار ما، شیعیان جنوب لبنان به مشام می‌رسید طرد شده است و رسانه ملت نور دل‌ها را مخابره می کند. زیرا تاثیر وضعی ناجوانمردی و پیمان شکنی در حق برادر ، تاریکی قلب و قطع الطاف و برکات و مددهای خداست و خفت دو دنیا از آن می‌بارد و جنایتکار رژیم دوزخی در آن حال نه تنها تنبیه نمی شود.بلکه پیروز می شود. و ما را ذلیل می کند. برعکس حالا ، که دشمن ذلیل شده است.
لطفا به این دو تصویر دقت کنید: شورای امنیت ملی تصمیم می گیرد مثلا به یاری متحد استراتژیکش لبنان برخیزد و رسانه ملی با انواع برنامه ها این تصمیم را تبلیغ می‌کند. تصویر دوم: مردم مبعوث در خیابان، خواهان دفاع از متحد جانفدای ایران، یعنی لبنان زیر حمله وحشیانه اسرائیل هستند و تولیدمحتوا می‌کنند، پلاکارد بپا می‌کنند، سخن می‌گویند و رسانه چون یک وسیله ارتباط احتماعی ملت، این صدا وسیمای مردم را زنده منتشر می کند. این رسانه تبلیغی صرفا القایی نیست، بلکه خرد همگانی، رجز، خواست، صدای مردم در نصرت مقاومت و جبهه متحد را زنده منتشر می کند.
به وسیله ارتباطی مخاطب محور بدل می شود. اکنون مخاطبانند که گفتگوی قلبی و فکری خود را مستقیما بیان کرده و در تولید محتوا نقش ایفا می کنند، به جای مجریان، کارشناسان، سلبریتی‌ها و بازیگران، عرصه پیام رسانی، عمل رسانه ای می کنند. این رسانه فراتر ازشبکه های اجتماعی بر سیاست، تصمیم گیری و حکمرانی تاثیر انقلابی و اسلامی می‌گذارد و از خطای محاسباتی نهادهای اجرایی جلوگیری می کند و حکم صدای حق و عدالت خواه را و در حقیقت پژواک صدای سرپرستی الهی و در ایران همان ولایت فقیه را بازتاب می‌دهد. این رسانه اصل ولینعمت رسانه ملی است. چنان که ملت ولینعمت حکومت است ـ رسانه ملی بزبان امام بزرگوار خمینی (ره) خطاب به رسانه مردم مبعوث در خیابان می گوید شما هستید که اسوه و پیشران ما هستید.ما خدمتگزار شماییم که برای دفاع از حق و رساندن صدای حقیقت خون می دهید. می بینیم این دو هستی رسانه کاملا متفاوت هستند. رسانه ملی صدای این انقلاب خیابان، صدای خیابان انقلاب، وسیله ارتباطات اجتماعی شده است.
این خود ضمنا یک انقلاب رسانه‌ای است . به چه معنی؟ غالبا مطبوعات و رادیو و تلویزیون، ازوسایل رتباط جمعی محسوب می شوند.وسایل ارتباط جمعی سرشت خود رادارند. ساختارشان مبتنی بر فرستنده_ پیام_گیرنده است. کارشان انتقال و فرستادن پیام به میلیون هامخاطب است و دستگاههای گیرنده وپیام رسان، آن پیام را به مخاطبان انتقال میدهند. اما امام بزرگوار و بنیانگذار انقلاب جهانی اسلام (ره) ،با طرح تبدیل رسانه ملی به نمایش صحنه حضور و صدا وگفتگوی مردم از یک طرف و از طرف دیگر همچون دانشگاه مردمی در حقیقت طرح انقلاب رسانه ای را ارائه داد که کسی هم سطح ادراک و منظومه شناختی امام خمینی بزرگ دهه‌ها رازش را در نیافت. و جنبه روح اللهی و برانگیزانندگی و آگاهگری فعال دو سویه و فهم نقش رسانه در ارتقای حیات ملت درمقام مخدوم و ولینعمت بودنش را متوجه نشد تا شهادت امام شهید و خبر دادن از مبعوث شدن مردم در خیابان برای مقابله با شیطان بزرگ رخ داد و امر مقاومت برابر شیطان و توطئه داخلی تسلیم طلبان کارگزار شیطان و غربگرایان نابودگر انقلاب اسلامی اتفاق افتاد. مبعوث شدن مردم درخیابان یک انقلاب ترکیبی(هیبریدی) است و یکی از ترکیبات آن تبدیل خیابان و میدان‌های سراسر ایران به خیابان ومیدان انقلاب جهانی اسلامی ورسانه انقلاب سوم و استقامت جهانی بوده و در این مقاومت خیابان، بستن دست نهان روشان و اذناب آمریکا و تشنگان برای
سازش ، نقش اصلی وجدا ناپذیر با جنگ با متجاوز داشت.
بعث مردم و این معجزه خیابان حتی بر رسانه ملی چنان تأثیر جهش انگیزی گذاشته که سراسر ان را تسخیر کرده و آن را از وسایل جمعی مدرن به وسیله ارتباطات اجتماعی فرا مدرن و مخاطب محور نزدیک و بدل کرده است که خصوصیت آن مخاطب محوری ، آزادی ژرف حضور مردم، و صدای مردم و ارتباطات گفتگویی ی شفاف ، دوطرفه و متمایز از رسانه یک سویه وپیام محور است. دارای تصاویربا ویژگی سیستم باز، تولیدمحتوا از سوی مخاطب، استفاده از زبان مردمی و رها ازساختار استودیی است رسانه ملی تاحدی با روحیه مردم محور، به رها کردن مقررات ساختار تلویزیون صرفا پیام رسان یک طرف دست زد و ساختار ازپیش مهره چینی شده و دارای سلطه برنامه های استودیویی و سلطه و اتکا به سخن مجری و سلبریتی و بازیگر آموزش دیده و سناریوی و تجزیه و تحلیل پیش بینی شده و بازی و بازنمایی ها در بخش بزرگ زمانی جایش را به تولیدمحتوای با مشارکت آزاد مردم با هدف تصمیم گیری در دل جامعه ومردم رشد یافته و دارای فهم عالی و ... ـ داد. در این رویکرد مخاطب محور و مردمی، صفحه تلویزیون پر از تصویرها و امکان تولید محتوایی شده که از سوی مردم انقلابی و آزاد صورت می گیرد، مردمی که اساس قدرت و ناظران ومخدوم نظام دولتی و حکمرانی هستند قاب تلویزیون را به ظهور آزادانه صدا وسیمای بیواسطه کنشگری خود اختصاص داده اند. این عجیب ترین معجزه انقلاب اسلامی است که به سبب تازگی آن اصلا بوسیله ضد انقلابیون و غربگراها و رفرمیسم چشم به شیطان بزرگ و تفکر الیگارشیک و غیر مردمی و بوروکراتیک درک نشده و همواره در مسیر پایان دادن به این پدبده پیشران عمل کرده اند. این رخداد اگر ارزش موهبت الهی آن درک شود، منجر به تحول ساختاری ایران و حکمرانی وجهش عظیم در مردمسالاری پیشرو اسلامی علیه دموکراسی دروغین سرمایه سالاران بیرحم و فریبکار غربی می گردد. درک و باور وجدی گرفتن و بهره ساختاری از این امر نو چندان نیاز به تعمق عالی دارد که حتی افراد انقلابی رسانه که عمری در رسانه ملی کوشیدند آگاهی و علم مردمگرا و عدالت محور را حتی اگر درثریا باشد ترویج کنند درست متوجه ابعاد آن نشدند.
مثالی می زنم گردانندگان انقلاب خیابان، که بایدمهمترین فعالیت شان ایجاد فضای هر چه بیشتر برای گفتگوی مردم محور باشد و مشارکت مردم در خیابانهای انقلاب را بر انگیرد با وجود مواضع انقلابی اما ازدرک عمیق بعث خیابان در ماندند و خیابان را فدای ساخنار متکلم الوحده و یکطرفه کردند البته هر دو شرکت کننده دانشمند که ساعتی سخن گفتند و انصافا درست حرف زدند و حرف درست زدند، ارزشمند بودند اما بدون امکان گفتگو با مردم و مردم با آنان برنامه را به پایان بردند. متاسفانه عقب ماندن مجری از فهم حادثه خیابان همچون رسانه ارتباطات اجتماعی وگفتگوی مخاطب محور به برنامه‌اش ضربه زد. انان با همان نگاه بوروکراتیک و سلبریتی محور از بالا به مردمکه فریاد می زدند صدایشان شنیده شود توجهی نکردند و اصلامتوجه نیستند امروز بر اثر تربیت ۴۷ساله دو امام الهی مردم بالغ شده اند و طبق اندیشه های امام در خصوص خدمت گزاری به مردم آگاه ، امروز این ملت درمقام پرسش گر وکسب اطلاع نیست بلکه در جایگاه عنصر آگاه دارای مقام مطالبه گر و تحلیل گر است. باید به صدایش و سخن آزادش احترام گذاشت و آن را شنید. چون او صاحب قدرت اصلی است . یک نوجوان ما در خیابان شبانه همچون یک دانشجو درس آموخته آگاه و مطالبه گر است و نیازمند است تا صدایش شنیده شو. او با گفتگو رشد داده شود واز او و امثال او و بالاتر از او، یعنی کل مردم سرد و گرم چشیده و مقاوم و رنجها برده درس اموخته شود و درس های زندگی از آنان و تجربه غنی زیسته شان کسب گردد. آنان تولید کنندگان اصلی محتوا هستند. مقصود از این مثال آن بود که بگویم ولو نیروهای صادق، انقلابی، و پیشرو در درک بعثت خیابان و مفاهیم جدید و تغییر دیدگاه به مردم چه بسا هنوز اهمیت خیابان و نقطه عطفی وضع کنونی و جهش ملت انقلابی را متوجه نیستند و سهم مشارکت گفتگویی مردم و معنای مردسالاری بعث خیابان را و ضرورت فعال کردن مردم و تحرک علمی و جهادی در گفتگوها و تصمیم گیری ها را مراعات نمیکنندمسئولان و معتقدان انقلاب اسلامی از این موهبت مردمی و معجزه خیابان برای دادن نقش به ملت و ارتباط دو طرفه باید استفاده کنند و سنت نوی مردمسالاری ناب اسلامی را توسعه دهند و از رشد معرفتی و عملی ملت وساختاردهی به ارتباط دوطرفی بهره ها درتحکیم نظام ببرند. رسانه ملی یکی از شرافت هاو برتری هایش در این دوران آن است که دستگاه عظیم رسانه جمعی پیامگزار را به خدمت تقویت شبکه اجتماعی خیابان انقلاب در سراسر ایران درآورده و صدای تخاطب مردم مبعوث را گفتگوی دوطرفه رویاروی را، مطالبه امت برخاسته و اگاه از حکومت و دولت را در مقام مخدوم وولینعمت حکومت به گوش همگان و جهان رساندو آن رادر تاریخ
تثبیت کرد تا فردا هیچ بهانه از سوی دولت برای نشنیده گرفتن گفته ملت و هشدارهای مردم پیروز و بازاندن شان و خیانت به این پیروزی میدان و خیابان و مطالبات ملت وجود نداشته باشد. ملت انان هستند که از حقوق ملی خود دفاع می کنند، نه آنان که به حق مردم و مردمسالاری دینی خیانت و به دشمن و تنفس مصنوعی به بزهکار گناهکار و فشارش برمردم خدمت می کنند.
 
★★★☆
باید دانشمندان گوناگون انقلابی وجوه مختلف رویداد برانگیختگی مردم درخیابان را واکاوی نمایند ازجمله دستامد آن را درمقام رسانه اجتماعی و به تفسبر علمی برتری رسانه اجتماعی و دو طرفه خیابان انقلاب سوم بپردازند:
 ☆خیابان مبعوث، رسانه اجتماعی مشارکت فعال مردم درگفتگوی های استراتژیک و تاکتیکی جنگ سوم محسوب می شود. درحالیکه به سبب ساختار ماهوی مطبوعات و تلویزبون و رادیو چنین چیزی امکان پذیر نیست ومجریان و بازیگران ومدیران وکارگردانان و تصویر برداران و مهمانان و کارشناسان حتی خود مردمدر قالب تیم ساعی پیام فرستنده عمل می نمایند و حتی گفتگوها کارشناسی هم پیام دهنده به مردم شنونده هستندو میلیونها مخاطب در برنامه صدایی ندارند اما رسانه خیابان های انقلاب در سراسر ایران مستقیما صدای میلیونها ایرانی است. ☆دومین وجه درخشان رسانه اجتماعی خیابان دو طرفه بودن آن است، اما همه وسایل ارتباط جمعی ، در مقیاس جمعی ناتوان از تحمل حضور و بازیگری ملت در برنامه و استفاده از آنان و پلاکاردها و شعارهاشان درمقام بازیگر وپیام گزار است. گزارش برنامه با اجرای برنامه فرق دارد .
☆رسانه اجتماعی خیابان گفتگو محور است . گفتکوی مردم با هم، و گفتگو با کارشناس و سخنران. گفتگو باجهان!
 ☆رسانه جمعی مثل صدا و سیما کانال تای محدود خود را با ادغام در رسانه اجتماعی مردم خیابان های انقلاب نا محدود. می کند ☆رسانه ملی مصرف کنندگان منزوی پشت دیوارهای خانه ها را باپیوستن به رسانه خیابانی مردم مبعوث ، به مصرف کنندگان دریایی و گسترده گرد هم آمده بدل می کند. و....
 ★★★★
نتیجه آن که انقلاب عظیم ادغام رسانه ارتباطات جمعی با رسانه ارتباطات اجتماعی سراسری ایران، مردم مبعوث در خیابان، به انقلاب تازه ای در ادغام رسانه پیام محور با رسانه مخاطب محور منجر شده که با تفکر محققان و متخصصان رسانه می تواند نقطه عطف تجربه جدید مردم سالارانه راجهانی کند. در ایران امروز این ادغام به نیروی حقانی و انقلابی وحقیقت طلبی و مردمی رسانه ملی یاری می رساند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها