
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سید مصطفی کیاءالحسینی معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان گلستان، اظهار داشت: هدف از برگزاری این اردوی 5 روزه که با حضور مشاورین سطح استان برگزار شد را ایجاد نشاط روحی و روانی، تحکیم بنیان خانواده، سبک زندگی سالم، خود باوری و آشنایی با مسائل اعتقادی و تقویت باورهای دینی با عنوان « نوید زندگی» اعلام نمود.
کیاءالحسینی، گفت: در این اردو، دانشجویان از کلاس های آموزشی خلاقیت، اعتماد به نفس و تقویت روحیه جمع پذیری، عفاف و حجاب، سبک زندگی، مشاوره خانواده فردی و دورهمی های مشاوره، مسابقات فرهنگی و ورزشی، اعزام به مناطق سیاحتی و اهدای بسته های فرهنگی و سوغاتی بهره مند شدند.
وی ادامه داد: در آئین افتتاحیه اردوهای استان گلستان، از برگزیدگان مسابقات فرهنگی، تربیتی و ورزشی با اهداء هدایا تجلیل به عمل آمد.
کیاء الحسینی، اظهارکرد: در مراسم افتتاحیه که با برنامه های متنوع و حماسی برگزار شده بود ، ضمن توزیع پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و تمثال امامین انقلاب ، سرود «ایران عزیزم » توسط دانشجویان همخوانی و باردیگر یاد و خاطره خمینی کبیر و خامنه ای شهید زنده شد و همگان هم قسم شدند در راستای پیروی از منویات امام سید مجتبی خامنه ای(مدظله العالی) و دفاع از کشور عزیز ایران در قالب پویش جان فدا محکم و استوار بمانند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان گلستان، تصریح کرد: در سال 1404 نیز تعداد 3106 نفر در قالب اردوهای شوق زیارت قم، مشهد و عتبات عالیات، راهیان نور، پیاده روی اربعین، مرقد امام )ره)، اردوهای سراسری و درون استانی با اعتبار بالغ بر 6 میلیارد و سیصد میلیون تومان برگزار گردید.