معاون استانداری کرمانشاه:

پل تقاطع شاهینی تا پایان اردیبهشت افتتاح می‌شود

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: پروژه بازسازی پل تقاطع شاهینی در محور کرمانشاه - کوزران که در جنگ رمضان بر اثر حملات موشکی دشمن تخریب شد، با شتاب مناسب در حال انجام است و تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۱۵۵۰۷۹۳

کرمانشاه ـ جام جم آنلاین؛ طهماسب نجفی، روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، در حاشیه بازدید میدانی از پل تقاطع شاهینی عنوان کرد: محور کرمانشاه - سراب نیلوفر - کوزران، یکی از مهم‌ترین کریدورهای گردشگری غرب استان است که متاسفانه در ایام جنگ رمضان در روز ۱۸ اسفند بر اثر حمله موشکی دشمن صهیونی- آمریکایی تخریب شد. 

وی تصریح کرد: با توجه به‌ اهمیت این تقاطع، عملیات بازسازی این پروژه خیلی سریع آغاز شد و فرایند انتخاب پیمانکار، عملیات آواربرداری، پی‌کنی و ساخت ابنیه پل با شتاب خوبی انجام شد.

معاون عمرانی استاندار ادامه داد: این پل در ابعاد ۳۱ متر در ۲۲ متر و با اعتباری بالغ بر ۳۷ میلیارد تومان در حال اجراست و با گذشت کمتر از دو ماه از زمان تخریب، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی گفت: این پل طبق برنامه‌ریزی تا پایان اردیبهشت آماده بهره‌برداری خواهد شد.

 نجفی عنوان کرد: هم‌اکنون تردد درمحور کرمانشاه - سراب نیلوفر - کوزران و کرمانشاه به سمت پل گراوند در تقاطع شاهینی، از طریق کنار گذر به شکل مناسبی در حال انجام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها