به گزارش جام جم آنلاین، شب گذشته در دیدار برگشت مرحله یک هشتمنهایی لیگ قهرمانان آسیا سطحدو، استقلال با نتیجه ۳ بر ۲ برابر الحسین اردن شکست خود تا در مجموع دو بازی رفت و برگشت، با نتیجه ۴ بر ۲ برابر حریف اردنی خود شکست خورده و خیلی زود از این رقابتها کنار برود.
باخت استقلال به الحسین اردن در دو بازی رفت و برگشت و حذف از این آسیا؛ تا پیش از رویاروی امشب سپاهان برابر الاهلی قطر، فوتبال ایران را با یک پله سقوط در رنکینگ آسیا و کاهش موقتی سهمیه جریمه کرد. تا پیش از این بازی، فوتبال ایران با ۶۷.۴۱۲ امتیاز و سهمیه ۲+۱ در رتبه سوم و بالاتر از قطر قرار داشت.
در بهروزرسانی ردهبندی این رقابتها با توجه به برد مهم تراکتور مقابل الغرافه و صعود به دور حذفی، ۶۸.۹۰۷ امتیازی شد، اما با یک پله سقوط در رده چهارم قرار گرفت. با این شرایط فعلا هم سهمیه ۱+۱ شده است. باید منتظر نتیجه بازی امشب سپاهان ماند و دید تکلیف سهمیه فوتبال ما برای دو فصل دیگر در نهایت چه خواهد شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد