به گزارش جام جم آنلاین سید سعید شاهرخی با اشاره به تجمعات اخیر در پی برخی گرانیها و مسائل جاری گفت: مطالبات و اعتراضات مسالمتآمیز مردم بهدرستی شنیده شد، اما عناصر ضدانقلاب و افراد فرصتطلب تلاش کردند با سوءاستفاده از این فضا، اعتراضات مردمی را به اغتشاش و خشونت بکشانند.
وی افزود: در استان لرستان نیز در چند نقطه شاهد اقدامات محدودی از سوی اغتشاشگران بودیم که با ورود بهموقع، قانونی و مقتدرانه نیروی انتظامی، امنیت و آرامش در سراسر استان برقرار است و خوشبختانه مشکل خاصی وجود ندارد.
استاندار لرستان با اشاره به حمایت آشکار دشمنان ملت ایران از اغتشاشات اخیر تأکید کرد: مردم فهیم و بصیر استان با هوشیاری و همکاری با نیروی انتظامی اجازه ندهند عناصر ضدانقلاب و فرصتطلب صف خود را از مردم جدا کرده و امنیت عمومی را خدشهدار کنند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
معاون دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: