مدیر جهاد کشاورزی بابل خبر داد:

آغاز قرارداد کشت کلزا با کشاورزان بابلی

۱۰۰۰ تن کلزا در ساری خریداری شده است

مدیر جهاد کشاورزی ساری میزان خرید تضمینی محصول کلزار از کشاورزان را تاکنون هزار تن بیان کرد و گفت:۲۶ هزار هکتار از مزارع شهرستان به زیر کشت این محصول رفته است.
کد خبر: ۱۵۰۵۲۸۷

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،سید اسماعیل علوی اظهارکرد: همزمان با آغاز فصل برداشت کلزا، مرکز خرید این محصول در شهرستان ساریِ استان مازندران، واقع در کیلومتر ۱۵ جاده دریا ساری (مرکز خرید آکند)، شروع به کار کرد و تا به امروز یکهزار تن بذر کلزا با قیمت تضمینی از کشاورزان منطقه خریداری شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری یادآور شد: شهرستان ساری با دارا بودن ۲۶ هزار و ۸۹ هکتار سطح زیر کشت کلزا، یکی از قطب‌های تولید این محصول در استان مازندران محسوب می‌شود و بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، انتظار می‌رود امسال بالغ بر ۶ هزار تن محصول کلزا از مزارع این شهرستان برداشت شود.

وی افزود: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم کلزا امسال، ۴۱ هزار تومان تعیین شد و دولت با هدف حمایت از کشاورزان و تشویق به کشت دانه‌های روغنی، این قیمت را به صورت تضمینی پرداخت خواهد کرد.

علوی گفت: راه‌اندازی مراکز خرید کلزا در شهرستان ساری، گام مهمی در جهت حمایت از تولید داخلی و رونق اقتصادی منطقه به شمار می‌رود. امیدواریم با استقبال کشاورزان از این طرح، شاهد افزایش تولید و خودکفایی در زمینه تولید دانه‌های روغنی در کشور باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها