احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر ضرورت احیای زاینده‌رود و مدیریت یکپارچه منابع آبی، از مسئولان وزارت نیرو خواست به حل معضل کم‌آبی در این استان کمک کنند.
کد خبر: ۱۵۰۴۷۸۲

جام جم آنلاین اصفهان؛ منصور شیشه‌فروش شامگاه یکشنبه 21 اردیبهشت‌ماه در آیین پایانی دومین شب شعر سراسری زمزم رضوی که به میزبانی آبفای استان اصفهان برگزار شد بر اهمیت مدیریت یکپارچه حوضه آبریز زاینده‌رود تأکید کرد و گفت: زاینده‌رود، که در حال حاضر به‌صورت موقت برای چهارمین بار در سال جاری برای کشت غلات کشاورزان باز شده، نیازمند احیای پایدار است.

وی ازکم‌آبی، فرونشست زمین، گردوغبار و خشکسالی به‌عنوان چالش‌های جدی استان اصفهان نام برد و خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که بخشی از این مشکلات به کم‌بارشی در بالادست حوضه و بخشی به نبود مدیریت یکپارچه برمی‌گردد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با بیان این‌که اصفهان، پایتخت فرهنگی جهان اسلام و مهد شهادت و رشادت با تقدیم ۲۴ هزار شهید، شایسته توجه ویژه است، خواستار تأمین حقابه‌های قانونی کشاورزان، محیط زیست و فضای سبز شهر اصفهان و برداشتن گام‌های جدی برای احیای زاینده‌رود از سوی وزارت نیرو شد.

شیشه‌فروش با اشاره به نقش فرهنگ و هنر در آگاه‌سازی جامعه، از شرکت آب و فاضلاب و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی با موضوع آب قدردانی کرد و گفت: شعر و هنر می‌توانند در فرهنگ‌سازی صرفه‌جویی و جلب مشارکت مردم برای مدیریت بحران آب مؤثر باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به ناترازی‌های موجود در بخش آب، برق و گاز، بر ضرورت مصرف بهینه تأکید کرد و گفت: با وجود این‌که شهروندان اصفهانی در مصرف آب و برق کمترین میزان مصرف را در کشور دارند اما باز هم تمامی ادارات موظف به ۲۰ درصد صرفه‌جویی و نصب مخازن ذخیره آب و ژنراتورهای اضطراری شده‌اند.

وی همچنین به فرسودگی شبکه‌های آب و فاضلاب استان اشاره و اظهار کرد: ۳۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب و یک‌هزار کیلومتر از شبکه آب اصفهان فرسوده است و وزارت نیرو باید با تخصیص اعتبارات ویژه، به بازسازی این شبکه‌ها کمک کند تا از تشدید فرونشست زمین جلوگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از همه قشرهای جامعه خواست با مصرف بهینه و مشارکت در طرح‌های فرهنگی، به عبور از بحران کم‌آبی کمک کنند.

شیشه فروش افزود: هر اقدام کوچکی می‌تواند به یک حرکت بزرگ تبدیل شود و همان‌طور که از بحران کرونا عبور کردیم، با همکاری و همدلی می‌توانیم چالش‌های آب و برق را نیز پشت سر بگذاریم.

اضافه می‌شود دومین شب شعر «زمزم رضوی» با محوریت ارزش و اهمیت آب و مصرف بهینه با موضوعات «آب در آیینه ادیان توحیدی»، «آب و امید به آینده»، «آب و سرگذشت اصفهان» و «آب و مصرف بهینه» در تمام قالب‌های شعری با حضور مقامات کشوری و استانی و تجلیل از برگزیدگان شامگاه یکشنبه 21 اردیبهشت‌ماه به کار خود پایان داد.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها