بقایی: ایران با جدیت مواضع خود را مطرح می‌کند

بقایی: ایران با جدیت مواضع خود را مطرح می‌کند
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران با جدیت و قاطعیت مواضع به حق ایران در رابطه به بهره مندی از انرژی صلح امیز هسته ای و رفع تحریم‌ ها مطرح خواهند کرد.
کد خبر: ۱۵۰۴۴۸۷

به گزارش جام جم آنلاین، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در محل مذاکرات اظهار داشت: دور پنجم ادامه روندی است که از ۲۳ فروردین از مسقط شروع شد. ادامه یک فرایند است.

وی ادامه داد: طبیعی است که هر دور حساسیت خودش را داشته باشد. با توجه به دور جدید تحریم‌های جدید آمریکا این موارد به صورت صریح با طرف مقابل مطرح خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد: اقامتگاه سفیر عمان در ایتالیا محل مذاکرات است. باید دید در اتاق مذاکرات چه مباحثی مطرح می‌شود.

وی گفت: باید تاکید کنم ایران با جدیت و قاطعیت مواضع به حق ایران در رابطه به بهره مندی از انرژی صلح امیز هسته‌ای و رفع تحریم‌ها مطرح خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها