رسانه‌ملی راوی اول

رئیس رسانه‌ملی، صداوسیما را از اضلاع مهم و حساس در مدیریت حوادث مختلف دانست و تأکید کرد که به‌دست گرفتن روایت اول در حوادث و بحران‌ها از مهم‌ترین اهداف رسانه‌ملی است.
رئیس رسانه‌ملی، صداوسیما را از اضلاع مهم و حساس در مدیریت حوادث مختلف دانست و تأکید کرد که به‌دست گرفتن روایت اول در حوادث و بحران‌ها از مهم‌ترین اهداف رسانه‌ملی است.
کد خبر: ۱۵۰۳۶۴۵
 
دکتر جبلی در سفر خود به هرمزگان و بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس، ضمن همدردی دوباره با حادثه‌دیدگان و قدردانی از همکاران ساعی و کوشای مرکز صداوسیمای خلیج‌فارس برای پوشش رسانه‌ای این رخداد تلخ، گفت: آنچه برای رسانه‌ملی اهمیت داشت مدیریت افکار عمومی با استفاده از هم‌افزایی و کار مشترک میان همه دستگاه‌های اجرایی بود.  وی افزود: در این حادثه، مردمی به‌وسعت همه ایران نگران بودند. مدیریت افکار عمومی، انتشار به‌موقع اخبار و جلوگیری از انتشار شایعات نادرست با تلاش همکاران صدا‌وسیما محقق شد. رئیس رسانه‌ملی به پشتوانه تجارب صداوسیما در دوران تحول و در زمان بروز حوادثی چون شهادت آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور دولت سیزدهم و حوادث منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: این اندوخته‌ها در مدیریت بحران و به‌دست‌گرفتن روایت اول، یاری‌رسان بودند.  جبلی تأکید کرد به‌دست‌گرفتن روایت اول در حوادث و بحران‌ها از مهم‌ترین اهداف رسانه‌ملی است. مدیریت بحران انفجار بندر شهید رجایی نیز در سطح ملی و بین‌المللی موفقیت‌آمیز بود. 
 
تشکر از رسانه‌ملی برای برخورد قاطع با خاطیان 
رئیس رسانه‌ملی، هویت‌محوری و عدالت‌گستری را دو مأموریت مهم رسانه‌ملی دانست وبااشاره به برنامه‌های وحدت‌آفرین رسانه‌ملی نظیر «امت واحده» و «محفل»، از اهتمام رسانه‌ملی برای تبیین سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در بهره‌گیری هرچه‌بیشتر از ظرفیت‌های اهل ‌تسنن کشورمان در عرصه‌های گوناگون سخن گفت.  رئیس رسانه‌ملی همچنین در دیدار با علمای اهل‌سنت این استان ضمن ابرازهمدردی باخانواده‌های داغدار وآرزوی بهبودوتندرستی برای آسیب‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی، وحدت شیعیان و اهل‌سنت را امری ضروری خواند.  وی با اشاره به برنامه‌های وحدت‌آفرین رسانه‌ملی نظیر «امت واحده» و «محفل»، از حمایت همواره اهل‌سنت ازسوی شیعیان و نمود عینی آن در ماجرای غزه و تاریخ مظلومیت فلسطین سخن گفت و افزود: خون شهیدان اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و سیدحسن نصرالله نماد مقاومت و وحدت شیعیان و اهل‌سنت است.  جبلی هویت‌محوری و عدالت‌گستری را دو مأموریت مهم رسانه‌ملی دانست و با اشاره به این‌که استان هرمزگان سرآمد حوزه وحدت است، افزود: اهالی هرمزگان ازاین‌حیث که سنگرنشینان خلیج‌فارس‌اند، جایگاهی مهم در میان استان‌ها و اقوام دارند و شاهدیم که شیعه و سنی در آن، همچون جای‌جای میهن اسلامی، خود را در حمایت از انقلاب اسلامی به‌یک‌اندازه سهیم می‌دانند.رئیس سازمان صداوسیما ضمن تأکید بر اهتمام رسانه‌ملی نسبت به تبیین سیاست‌های نظام اسلامی مبنی‌بر استفاده ازظرفیت‌های اهل‌تسنن درحوزه‌های مختلف،ادامه داد:شیعه‌ای که به مقدسات اهل‌سنت توهین می‌کند، طبق فرموده رهبر معظم انقلاب،شیعه انگلیسی است.جبلی درخاتمه، از اچ‌دی‌شدن شبکه خلیج‌فارس تا پایان تابستان خبر داد و از عزم رسانه‌ملی برای خدمت به مخاطبانش در اقصی‌‌نقاط کشور گفت.  علمای اهل‌سنت حاضر در این نشست نیز ضمن تشکر از رسانه‌ملی برای اقدام سریع جبرانی پس از پخش برنامه تفرقه‌افکنانه شبکه یک سیما، خواستار بهره‌‌گیری افزون‌تر از ظرفیت‌ بالای اهل‌تسنن، انتقال مشکلات استان ازطریق رسانه‌ملی به مسئولان و پیگیری و تداوم مطالبه رسانه‌ای برای رفع آنها شدند. 
   
ارزش به‌دست‌گرفتن روایت نخست 
رئیس سازمان صداوسیما در دیدار با کارکنان صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس، ضمن تقدیر از عملیات رسانه‌ای حرفه‌ای و به‌هنگام در پوشش حادثه بندر شهید رجایی، تأکید کرد: ارزش و جایگاه دوره تحول رسانه‌ملی در روایت نخست این حادثه، به رخ همه رسانه‌های معاند کشانده شد و ارزش پیشرو بودن همکاران‌مان در روایت ماجرا در نگاه همگان نشست.  رئیس رسانه‌ملی در جمع کارکنان صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس افزود: این خطه شهیدانی همچون امامقلی‌خان و فرماندهان رشید ارتش، رئیسی و دارا را تقدیم میهن اسلامی کرده تا خلیج‌فارس و نام آن برای همیشه و پرافتخار در تاریخ جهان بدرخشد. 
وی افزود: هرمزگان ۲۰۰۰ شهید شیعه و سنی را در پرتو اندیشه والای فرماندهانی چون شهید سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و این همراهی و همدوشی ملی و اسلامی از افتخارات استان و کشور است. 
جبلی آنچه را که در این مقطع، برای رسانه‌ملی اهمیت داشت، مدیریت افکارعمومی با استفاده از هم‌افزایی و کار مشترک بین همه دستگاه‌های اجرایی خواند و ادامه داد: در این حادثه، مردم به‌وسعت ایران نگران عزیزان هم‌وطنشان در بندرعباس بودند و اقدام بایسته رسانه‌ملی در مدیریت افکارعمومی، انتشار به‌هنگام و دقیق اخبار و جلوگیری از انتشارات شایعات نادرست، با تلاش همکاران صداوسیمای خلیج‌فارس محقق شد. 
رئیس رسانه‌ملی افزود: استفاده از تجارب دوره تحول صداوسیما و مدیریت اطلاع‌رسانی در حوادثی مانند شهادت آیت‌الله رئیسی و حوادث منطقه‌ای کمک کرد تا رسانه‌ملی از آمادگی وتوان مضاعفی در روایت نخست حادثه بندرعباس برخوردار باشد.  وی برتری در روایت را در مدیریت حوادث و بحران‌ها، از مهم‌ترین اهداف رسانه‌ملی توصیف و تأکید کرد: ازآنجاکه بندر شهید رجایی سهم ۶۰ تا ۷۰درصدی صادرات و واردات کالا را در کشور به عهده دارد، مدیریت بحران این حادثه در مقیاس بین‌المللی اهمیت داشت و موفقیت‌آمیز بودن عملیات رسانه‌ای همکاران‌مان نیز نمود بین‌المللی یافت.  جبلی در بخش دیگری از سخنانش، آمیختگی خون شهیدانی چون اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و سیدحسن نصرالله تحت‌لوای مقاومت را نماد همدلی، هم‌آوایی و وحدت شیعیان و اهل‌سنت در قبال مسأله اول جهان اسلام دانست و با تأکید بر این‌که استان هرمزگان نیز مصداق و سرآمد حوزه وحدت است، حمایت منسجم اهل‌تسنن و شیعیان این خطه از انقلاب اسلامی را ستود.  رئیس سازمان صداوسیما با بیان این‌که به‌رغم تصورات و تبلیغات غلط و دشمنانه، تنوع مذاهب از نقاط قوت کشور است، اضافه کرد: یکی ازدلایل بارزهمبستگی ما درحمایت ازمحورمقاومت،همین تنوع مذاهب است که فرصتی بی‌بدیل در تحقق آرمان فلسطین به شمار می‌رود.در پایان این مراسم، همکاران صداوسیمای خلیج‌فارس به‌پاس زحمات و حضور رئیس رسانه‌ملی در این مرکز، با اهدای لوحی از وی قدردانی کردند. رئیس رسانه‌ملی نیز با حضور در بخش‌های مختلف صداوسیمای خلیج‌فارس با کارکنان این مرکز دیدار و در گفت‌وگویی صمیمانه با کارکنان معاونت خبر این مرکز، از پوشش حرفه‌ای حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس تشکر کرد. در این دیدار کارکنان معاونت خبر پیشنهادهای استانی و منطقه‌ای برای پیشبرد اهداف رسانه‌ملی، اطلاع‌رسانی و پوشش هرچه‌بهتر رویدادها را با رئیس رسانه‌ملی در میان گذاشتند. 
   
بهره‌برداری از ۱۵ ایستگاه تلویزیونی در هرمزگان
رئیس رسانه‌ملی ضمن افتتاح ۱۵ ایستگاه تلویزیونی در هرمزگان، گفت: با راه‌اندازی ایستگاه‌های مذکور، سطح پوشش تلویزیونی در این استان به ۹۹ درصد رسید. دکتر جبلی در مراسم افتتاح ۱۵ ایستگاه تلویزیونی در هرمزگان، گفت: با بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها، شمار ایستگاه‌های تلویزیونی فعال استان به ۲۷۲ افزایش یافت.  وی با اشاره به بهره‌مندی شبکه‌های سراسری از تولیدات صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس، از تلاش برای اچ‌دی‌سازی این شبکه تا پایان تابستان خبر داد و گفت: دو رویکرد تحولی هویت‌محوری و عدالت‌گستری رسانه‌ملی نیازمند هم‌افزایی و یاری همه نهادها و فعالان فرهنگی در کشور است. محسن رئیسی، مدیرکل صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس هم با اشاره به این‌که با بهره‌‌برداری از این ایستگاه‌ها امکان دریافت دو بسته تلویزیونی، ۲۰ شبکه تلویزیونی و ۲۰ شبکه رادیویی در نقاط دوردست استان فراهم شد، اظهار کرد: این ایستگاه‌ها در نقاط دوردستِ شش شهرستان راه‌اندازی شده‌اند.شش ایستگاه درشهرستان جاسک، دو ایستگاه در شهرستان بشاگرد، دو ایستگاه در شهرستان بندرلنگه، دوایستگاه درشهرستان بندرعباس، دو ایستگاه در شهرستان میناب و یک ایستگاه در شهرستان سیریک بهره‌برداری شدند. به گفته رئیسی، با بهره‌برداری از این ۱۵ ایستگاه، بیش از ۶۰۰۰ نفر در نقاط دوردست استان، تصاویر شبکه‌های تلویزیونی را دریافت می‌کنند که ۴۰۰۰ نفر از این جمعیت در ۱۴روستا، تاکنون امکان دریافت شبکه‌های رسانه‌ملی را نداشته و فاقد پوشش تلویزیونی بودند. 
   
ضرورت هم‌افزایی رسانه‌ملی و جبهه فرهنگی انقلاب
رئیس رسانه‌ملی همچنین در دومین روز سفرش به استان هرمزگان و در دیدار با اعضا و فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی هرمزگان، ضمن تأکید بر ضرورت هم‌افزایی رسانه‌ملی، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همه گروه‌ها و نهادهای فعال عرصه فرهنگ، تحقق دو رویکرد تحولی هویت‌محوری و عدالت‌گستری سازمان صداوسیما را در گرو همیاری همه فعالان فرهنگی کشور دانست.  دکتر جبلی از تأثیرات به‌دست‌گرفتن روایت اول در حادثه بندر شهید رجایی و انتقال صحیح اخبار به مخاطب گفت و افزود: به‌تعبیر رهبر معظم انقلاب، صداوسیما دانشگاه، قرارگاه، آوردگاه و آسایشگاه مخاطبان و افکار عمومی است و وظیفه ایجاب می‌کرد تا در خصوص انعکاس حادثه بندرعباس فعال و مؤثر ظاهر شود.  وی در ادامه، بر ضرورت هم‌افزایی رسانه‌ملی، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همه گروه‌ها و نهادهای فعال عرصه فرهنگ تأکید و عنوان کرد که بهره‌گیری از ظرفیت‌های فعال اهل‌سنت در قرارگاه‌های فرهنگی نیز باید مورد‌توجه بیشتری قرار بگیرد.  رئیس سازمان صداوسیما هموطنان اهل‌تسنن را جزئی از هویت ملی ایرانیان و نیز مردم و شهدای هرمزگان را نماد استکبارستیزی دانست و گفت: تحقق دو رویکرد تحولی هویت‌محوری و عدالت‌گستری سازمان صداوسیما در گرو همیاری همه فعالان فرهنگی کشور است.جبلی از آغاز اجرای طرح ملی «هفته‌های ایرانی» از هفته اول خردادماه خبر داد و گفت: در قالب این طرح به‌مدت یک هفته، همه شبکه‌های رسانه‌ملی معرفی ظرفیت‌های یک استان را در دستور کار خواهند داشت تا به شناساندن توانمندی‌ و زمینه‌های پیشرفت و استعدادهای استان‌های کشور مدد برسانند.  در این دیدار همچنین اعضای فعال فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی هرمزگان پرداختن به فضای مجازی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، سابقه مبارزاتی مردم هرمزگان با استکبار، شهدای روحانیت، شهدای اهل‌سنت، نیاز به بستر توزیع کارهای هنری جبهه انقلاب، توجه به تنوع فرهنگی هرمزگان،انعکاس فعالیت‌های ادبی وشعرای استان، استفاده از ظرفیت‌های مداحان و سخنرانان استانی و استفاده از ظرفیت‌های موسیقی وخوانندگان بومی دررسانه‌ملی را ازرئیس صداوسیمادرخواست کردند. 
   
همدردی با خانواده جانباختگان حادثه بندرعباس 
رئیس رسانه‌ملی به دیدار خانواده یکی از جانباختگان حادثه بندر شهیدرجایی رفت و با آنها ابراز همدردی کرد. دکتر جبلی در سفر دوروزه‌اش به استان هرمزگان همراه جمعی از معاونان و مدیران رسانه‌ملی به دیدار خانواده مرحوم عباس اسلام‌نیا از جانباختگان حادثه بندر شهیدرجایی رفت و ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با آنها، از درگاه خداوند متعال برای‌شان طلب صبر کرد و گفت: کارکنان رسانه‌ملی و همه مردم ایران خودشان را در غم‌تان شریک می‌دانند.

دیدار دکتر جبلی با خانواده دومین شهید مدافع حرم هرمزگان
رئیس رسانه‌ملی با خانواده شهید مدافع حرم «خلیل تختی‌نژاد» دیدار کرد. دکتر جبلی در نخستین روز سفر به استان هرمزگان، به دیدار خانواده شهید تختی‌نژاد رفت و ضمن گرامیداشت یادوخاطره شهدا، گفت: راه‌ورسم شهدا باید همواره سرمشق زندگی و کار ما باشد. وی افزود: شهدا با رفتار وعمل خود ثابت کردند پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند. پدر شهید خلیل تختی‌نژاد نیز در این دیدار ازخاطرات و نحوه شهادت فرزند برومندش گفت. پایان‌بخش این دیدار قدردانی رئیس رسانه‌ملی از خانواده معظم این شهید بود.شهید خلیل تختی‌نژاد سومین فرزند خانواده محمد تختی‌نژاد ۱۰ مرداد‌ ۷۲ در شهر بندرعباس به دنیا آمد. خلیل تختی‌نژاد وقتی یک ساله بود به‌دلیل شغل پدرش که نظامی بود ‌همراه خانواده به کردستان می‌رود و تا سال ۷۴ در این استان زندگی را سپری می‌کند. دوران دبستان را درمدرسه بلال گذراند ومقطع راهنمایی را در مدرسه امیرکبیر سپری کرد.  سپس دبیرستان تا پیش دانشگاهی را در رشته تجربی در مدرسه شهید ذاکری بندرعباس با موفقیت طی نمود و پس از آن وارد دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) شد و تحصیلاتش را تا مقطع لیسانس ادامه داد. شهید تختی‌نژاد مقطعی را در سپاه شهرستان‌های بندر خمیر و قشم خدمت نمود وبعد ازآن دوران خدمتش را به اصرار و علاقه خودش در سپاه قدس گذراند. وی یکی از جوان‌ترین شهدای مدافع حرم حضرت زینب‌‌(س) است که در سه مرحله به سوریه رفت و در آخرین مرحله ماه شعبان سال ۱۳۹۷ راهی سوریه شد و در حالی که ۲۴ ساله بود ۱۴ خرداد همزمان با شب نوزدهم ماه رمضان در منطقه عملیاتی البوکمال استان دیرالزور در نبرد با تروریست‌های تکفیری به فیض عظیم شهادت نائل آمد. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها