به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری راشا تودی، تامی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: ما دیگر میانجی نیستم و هر لحظه برای مدیریت نشستها به آن گوشه دنیا سفر نمیکنیم. الان دیگر کارها باید بین دو طرف ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا با این وجود تمام تلاش خود را برای تحقق صلح انجام خواهد داد، تاکید کرد که پایان دادن به این منازعه نیازمند وجود «افکاری ملموس» از سوی روسیه و اوکراین است.
پیش از این «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود که دولت این کشور تلاش دارد طی ۱۰۰ روزه آینده برای آغاز مذاکرات دوجانبه بین دو طرف منازعه اوکراین فعالیت داشته باشد.
وی به وجود شکاف در مواضع روسیه و اوکراین در خصوص آتش بس اشاره و تاکید کرد که تلاشهای کنونی با هدف نزدیک کردن مواضع دو طرف دنبال میشود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز پیش از این اعلام کرده بود که به نظر وی روسیه آماده حل و فصل منازعه است، اما تاکنون دستیابی به تفاهم با کی یف در این خصوص صورت نگرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد