به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، محمد رضا حاجی رضا بیان کرد: مهمترین برنامه کاری ما در سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم است که در همین رابطه توجه به کیفیت محصولاتی که در مزارع و باغات استان تولید و برای مصرف مردم در بازار عرضه میشود، اهمیت بسیاری دارد.
وی افزود: در این راستا، حفظ سلامت مواد غذایی در طول زنجیره تامین، فرآیندی با ابعاد متعدد است که اقداماتی از قبیل کنترل و نظارت در تمام مراحل از زمان کاشت تا مرحله برداشت و در نهایت مصرف را شامل میشود.
وی ادامه داد: این فرآیند مستلزم رعایت استانداردهای مربوط به کشاورزی خوب ازجمله استفاده از آب سالم، مدیریت صحیح کودها و سموم دفع آفات، بهداشت مزرعه و جلوگیری از آلودگی، استفاده از روشهای کشاورزی ارگانیک با حذف یا به حداقل رساندن استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی است.
بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیشاز ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان