به گزارش جام جم آنلاین همدان، محمد موسی فلاح در حاشیه عملیات اجرای احکام تعطیلی و پلمپ واحدهای متخلف، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان ، اداره کل تعزیرات حکومتی همدان پلمب واحدهای صنفی متخلف با سابقه و همچنین واحدهایی که از پرداخت جزای نقدی خوداری می کنند را در دستور کار خود قرار داده است.
معاون قضایی تعزیرات حکومتی همدان افزود: در راستای مصوبه سران قوا، واحدهای صنفی که مقررات حاکم در قوانین صنفی را رعایت نکرده و حقوق مصرف کنندگان را ضایع کنند و دارای سوابق تخلف در سیستم دادرسی مدیریت پرونده تعزیرات باشند و یا از پرداخت جزای نقدی خودداری کنند واحد صنفی آنها حسب مورد تعطیل و بر سر در واحد صنفی آنها پلاکارد تخلف نصب خواهد شد.
وی گفت: پلمب و تعطیلی واحدهای صنفی افراد متخلف یکی از موثر ترین مجازاتهای حاکم در مقررات صنفی بوده اجرای این مهم هم اثر قهری و هم جنبه پیشگیرانه وضعی داشته و در راستای طرح پویش نظارت مردمی که اخیرا مورد تاکید استاندار همدان نیز بوده از این طریق متخلفان مورد شناسایی قرار می گیرند.
معاون قضایی تعزیرات حکومتی همدان افزود: علاوه بر تعطیلی واحد صنفی افراد متخلف به جریمه نقدی نیز محکوم می شوند و فلسفه مجازات تعطیلی واحد و نصب پلاکارد بر سردر واحد صنفی از مجازات های تکمیلی بوده و از طرفی اعلام و معرفی کردن و شناساندن فرد متخلف به احاد جامعه است و از ابتدای امسال برای ۶۷ واحد صنفی حکم تعطیلی صادر و اجرا شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: