وزیر امور خارجه ایران:

مبنای ارتباط با آمریکا بر بی‌اعتمادی است

وزیر امور خارجه کشورمان در زمینه ارتباط با آمریکا گفت: ما قبلاً توافق کرده بودیم و آنها توافق را به هم زدند و الان مبنا بر بی‌اعتمادی است و این اعتماد با کلمات خوب مشخص نمی‌شود.
وزیر امور خارجه کشورمان در زمینه ارتباط با آمریکا گفت: ما قبلاً توافق کرده بودیم و آنها توافق را به هم زدند و الان مبنا بر بی‌اعتمادی است و این اعتماد با کلمات خوب مشخص نمی‌شود.
کد خبر: ۱۴۹۱۶۷۷

به گزارش جام جم آنلاین، سید عباس عراقچی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: همانطور که می‌دانید افغانستان کشور همسایه مهم ما است و مسائل عدیده و منافع ملی قابل توجهی برای ما در روابط بین دو کشور وجود دارد.

عراقچی در خصوص موضوع آب عنوان کرد: موضوع آب در مصاحبه مسئولان افغانستان هم وجود دارد و دولت این کشور بر حق ایران در این خصوص تاکید دارند که علاوه بر معاهده دو کشور، وظیفه شرعی و انسانی خود می‌دانند آب به ایران برسد. البته خشکسالی و کمبود آب وجود دارد و در معاهده سازوکاری پیش‌بینی شده است.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: با این کشور توافق کردیم که بررسی‌ها ادامه داشته باشد و امیدواریم امسال با این مشکل مواجه نباشیم.

وی گفت: دولت افغانستان پذیرفته که مهاجرین غیرقانونی باید به کشورشان برگردند ولی می‌خواهند این کار با برنامه انجام بگیرد.

عراقچی در خصوص اینکه آیا ترامپ درباره مذاکره پیامی به ایران داده است؟ اظهار کرد: هیچ پیام مشخصی ارسال و دریافت نشده و این مسائل در رسانه‌ها مطرح می‌شود. گفتگو با اروپا در جریان است و منتظر مواضع طرف مقابل هستیم. اگر در کشور به این جمع‌بندی برسیم که باید مذاکره شود به صورت برابر انجام می‌شود و الان این جمع‌بندی نیست و ما قبلاً توافق کرده بودیم و آنها توافق را به هم زدند و الان مبنا بر بی‌اعتمادی است و این اعتماد با کلمات خوب مشخص نمی‌شود و باید ما عملکرد را ببینیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها