
به گزارش جام جم آنلاین،مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم با اشاره به برخورد دو خودروی تیبا و سمند در محور قم- کهک، ابتدای روستای سیرو در شب گذشته گفت: بلافاصله نجاتگران پایگاه امداد و نجات معصومیه و تیم واکنش سریع جمعیت هلالاحمر با اعزام به محل، اقدام به ایمن سازی صحنه حادثه و رها سازی مصدومین نمودند.
محمدرضا بهرامی افزود: از ۹ مصدوم حادثه، ۳ مصدوم بدحال با سه دستگاه آمبولانس و ۶ مصدوم هم با اتوبوس آمبولانس به مراکز درمانی قم منتقل شدند.
سرهنگ سید صادق رسولی جانشین پلیس راه استان قم هم علت حادثه را تجاوز به چپ راننده خودروی تیبا اعلام کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی