
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که اجساد سه اسیر دیگر خود به نامهای «حنان یفلونکا»، «میشل نیسنباوم» و «اورین هرناندز» (گردشگر خارجی) را در نوار غزه پیدا کرده است.
ارتش صهیونیستی ضمن اعلام این خبر افزود که با همکاری سرویسهای امنیت داخلی «شاباک» و یگان «یاهالوم» اجساد این سه اسیر را در جبالیا در شمال نوار غزه پیدا کرده است.
ارتش اشغالگر تأکید کرد که به عملیاتهای نظامی و اطلاعاتی خود برای استرداد همه اسرا از غزه ادامه میدهد.
گفتنی است که ارتش رژیم صهیونیستی با وجود گذشت نزدیک به هشت ماه از جنگ، از طریق عملیات نظامی نتوانسته حتی یک اسیر خود را زنده از نوار غزه بازگرداند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر منوچهر متکی در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم ضمن تحلیل دشمنیهای اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد