امیرعبداللهیان وارد دمشق شد

وزیر امور خارجه کشورمان دقایقی پیش و به جهت دیدار با مقامات عالی رتبه سوریه وارد دمشق شد.
کد خبر: ۱۴۵۱۵۰۱

به گزارش جام جم آنلاین، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز (دوشنبه) در صدر هیاتی سیاسی و پارلمانی و به منظور دیدار و مقامات عالی رتبه سوریه وارد دمشق پایتخت این کشور شد.

رایزنی و تبادل نظر در خصوص موضوعات دوجانبه و توسعه روابط و همکاری‌های دمشق و تهران، بررسی مهمترین مسائل منطقه‌ای و به ویژه یافتن راهکاری جهت توقف جنگ غزه و ارسال کمک‌های فوری بشردوستانه و صحبت در خصوص مهمترین مسائل بین‌المللی از جمله محورهای گفتگو میان هیات‌های دو طرف است.

پیش از این نیز، امیرعبداللهیان با سفر به عمان با وزیر امور خارجه این کشور و سخنگوی انصارالله یمن دیدار و گفت‌وگو انجام داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها