معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:

جوجه‌ریزی مرغ گوشتی قم در ۶ ماه دوم امسال ۲۰ درصد افزایش یافت

جوجه ریزی مرغ گوشتی طی ۶ ماهه دوم سال‌جاری در استان نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۲۰ درصد رشد کرد.
کد خبر: ۱۴۴۹۸۶۴

به گزارش جام جم آنلاین،منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به افزایش جوجه ریزی مرغ گوشتی در ۶ ماه گذشته در قم، گفت: این رشد جوجه ریزی که افزایش عرضه گوشت مرغ به بازار قم را درپی داشته و دارد با همراهی مرغداران و تشکل‌های طیور استان محقق شد و سازمان جهاد کشاورزی این روند رشد تولید را با قدرت بیشتر ادامه خواهد داد.

وی افزود: در همین خصوص در ۶ ماهه دوم سال‌جاری ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مرغ گوشتی استان انجام شد، در حالی که سال گذشته در زمان مشابه این رقم پنج میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی صورت گرفته، برای افزایش ظرفیت مرغداری‌های مرغ گوشتی در استان قم تدابیر لازم اندیشیده شده‌است و سازمان جهاد کشاورزی قم در این رابطه از سرمایه گذاران با تسهیل فرآیند صدور مجوز، اختصاص زمین و اعتبارات بانکی حمایت می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها