
به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تصویب اعطای کمک ۱۴ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی در مجلس سنای این کشور - آنهم از جیب مالیات دهندگان آمریکایی - به این معناست که نتانیاهو و سایر جلادان حاضر در صحنه نبرد نابرابر غزه، بابت کشتار غیرنظامیان بیگناه فلسطینی، روزانه پاداشی به ارزش یکصد میلیون دلار از سوی آمریکا دریافت خواهند کرد.
وی افزود: فقط ساختارهای فاسد و مستبدی که بر اساس کشتار انسانها بنا شده باشند، میتوانند نسبت به قتل عام بیگناهان اینچنین ولخرجی کنند.
دولت آمریکا با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در ۱۵ مهر ماه، کمکهای همه جانبه خود به رژیم صهیونیستی به ویژه ارسال انواع سلاح، مهمات و بمبها را شدت زیادی بخشید و حتی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روزهای اول جنگ در حمایت از جنایات صهیونیستها در غزه به سرزمین های اشغالی سفر و با مقامات تل آویو دیدار و گفت وگو کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است