به گزارش جام جم آنلاین ،سرهنگ سیدابوالفضل مسعودی اظهارداشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی و منازل سطح شهرستان آباده، تیمی از ماموران پلیس آگاهی شهرستان موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با تلاش شبانه روزی و به کارگیری گشتهای نامحسوس یک سارق سابقهدار را در این ارتباط شناسایی و طی عملیاتی غافلگیرانه وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آباده با بیان اینکه سارق در بازجویی اولیه به ۵ فقره سرقت از اماکن خصوصی و منازل اقرار کرد، گفت سارق پس از تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی روانه زندان شد.
سرهنگ مسعودی از مردم خواست ضمن توجه به هشدارها و توصیههای انتظامی در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم:
دبیر شورای راهبردی روابط خارجی در گفتوگوی تفصیلی با «جام جم»:
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد