
جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: عابدین خرّم در دیدار مدیرعامل پست بانک کشور افزود: هر چقدر بتوانیم دغدغه روستاییان را کم کنیم تا راحت تر به خدمات دسترسی داشته باشند، به توسعه بیشتر اقتصاد روستا کمک کردهایم.
وی ادامه داد: اینکه بخش عمده فعالیتهای پست بانک در روستاها عرصه میشود از منظر محرومیت زدایی و کمک به تعمیق توسعه روستایی بسیار ارزشمند بوده و این خدمات باید به اندازه لازم اطلاع رسانی شود.
خرّم بیان کرد: هر چند ۲۸ درصد جمعیت استان در روستاها است، اما همه تلاش ما این است که با فراهم کردن بستر مهاجرت معکوس، جمعیت ساکن در روستاها را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه ارزش خدمات پست بانک به خدمات دهی به روستاییان است، ادامه داد: امیدوارم اقدامات پست بانک در روستاهای استان الگوی خوبی در مسیر مهاجرت معکوس و توسعه روستایی باشد.
گلپایگانی در گفتوگو با جامجم آنلاین:
رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی:
رئیس مدارس سمپاد در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ضیائیان در گفتوگو با جامجم آنلاین: