تغذیه سالم؛

کدام میوه ها قند کمتری دارند؟

مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه می‌شود.
کد خبر: ۱۴۲۲۱۶۹

به گزارش جام جم آنلاین، برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمی‌توانند از خوراکی‌ های شیرین استفاده کننده و بهتر است میوه‌هایی را بخورند که قند کمتری دارند.

میوه‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، از پایین‌ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند.

توت‌ها: اینها عموماً میوه‌هایی با پایین‌ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی دیگر هستند.

لیمو نیز در پایین‌ترین رده قرار دارند.

میوه‌های تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.

میوه‌های زمستانی: سیب، گلابی و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند).

میوه‌های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).

میوه‌های خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه‌های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها