به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی فدراسیون والیبال، بیستودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا که از روز شنبه ۲۸ مرداد به میزبانی ارومیه آغاز شده بود، عصر امروز (شنبه چهارم شهریور) با قهرمانی ژاپن به پایان رسید.
در دیدار نهایی این رقابتها تیمهای ملی والیبال ایران و ژاپن از ساعت 18 به مصاف هم رفتند که تیم ایران در سه ست متوالی و با امتیازهای 25 بر 20، 25 بر 18 و 25 بر 18 مغلوب حریف شد.
مردان والیبال ایران با پذیرش این شکست، سومین مقام نایب قهرمانی خود در آسیا را به دست آوردند تا در مجموع هشت مدال شامل چهار مدال طلا (2011، 2013، 2019 و 2021)، سه عنوان نایب قهرمانی (2009، 2015 و 2023) و یک مدال برنز (2003) در گنجینه افتخارات خود ثبت کنند.
مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا از سال 1975 آغاز و در ارومیه بیستودومین دوره آن برگزار شد. در بیستویک دوره گذشته این رقابتها، شش كشور روي سكو رفتهاند كه تیم ملی والیبال ژاپن با 9 مقام قهرمانی، چهار نایب قهرمانی و چهار مدال برنز پرافتخارترین تیم این رقابتها است. ساموراییها در ارومیه دهمین قهرمانی خود را جشن گرفتند تا تعداد جامهای والیبال آسیای این کشور دو رقمی شود.
تیم ملی والیبال ایران در دیدار نهایی این رقابتها با ترکیب سیدمحمد موسوی، میلاد عبادیپور، میثم صالحی، امین اسماعیلنژاد، محمد ولیزاده و محمدرضا حضرتپور و با هدایت بهروز عطایی گام به میدان مسابقه گذاشت و در ادامه روند بازی بازیکنانی نظیر صابر کاظمی، مبین نصری، محمد فلاح و آرمان صالحی به تناوب وارد ترکیب ایران شدند.
جائه هیو چوی از کره جنوبی و ابراهیم محمود قطری قضاوت دیدار فینال را برعهده داشتند و بیش از هشت هزار تماشاگر ارومیه ای از نزدیک این دیدار را تماشا می کردند بهگونه ای که حتی راهروها و پلههای سالن مسابقه مملو از تماشاگر بود.
ژاپن با این قهرمانی به رکورد دست نیافتنی 10 قهرمانی در آسیا رسید و حداقل تا دوازده سال آینده هیچ تیمی نمیتواند این رکورد را جابجا کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد