سرمایه‌گذاری ۱۷۰ هزار میلیارد ریالی برای هتل سازی در آذربایجان‌شرقی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از سرمایه گذاری ۱۷۰ میلیارد ریالی در حوزه اقامتی و هتل سازی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۸۱۲۷۲
نویسنده وحیده حاجی محمدیاری

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: احمد حمزه زاده در گفت وگو با خبرنگاران، مجموع پروژه های فعال در استان را ۴۵ عنوان اعلام و اضافه کرد: با بهره برداری از این تعداد پروژه هفت هزار و ۵۸۳ تخت به مجموع تخت های اقامتگاهی آذربایجان شرقی اضافه می شود.

وی میزان پیشرفت فیزیکی طرح های اقامتی یاد شده را ۴۶ درصد اعلام کرد و افزود: با وجود اینکه محدودیت هایی در خصوص تزریق بودجه به این طرح ها وجود دارد، اما بیشتر این طرح ها توسط بخش خصوصی فعال شده است که باید قدردان سرمایه گذاران این بخش بود.

حمزه زاده اظهار کرد: بر اساس پیش بینی ها و چنانچه عملیات اجرایی این تعداد پروژه با وقفه های ناگهانی مواجه نشوند، در سه سال آینده تمام آنها به بهره برداری می رسند که علاوه بر اشتغالزایی مناسب، موجب تقیوت زیرساخت های رفاهی گردشگری در منطقه می شود.

به گفته وی در حال حاضر تعداد ۹۰ بسته سرمایه گذاری در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی آماده شده است که در این خصوص اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمادگی کامل برای استقبال از سرمایه گذاران را دارد.

حمزه زاده با اشاره به اینکه در سال های گذشته تعداد ۱۱۸ عنوان پروژه در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و به ویژه اقامتگاهی در اقصی نقاط آذربایجان شرقی اجرایی شده است، حجم سرمایه گذاری این تعداد طرح را افزون بر ۴۶۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

وی هتل سازی، رستوران های چند منظوره، واحدهای بومگردی، ساخت متل، تاسیسات گردشگری و احداث زیرساخت های مختلف را از جمله سرمایه گذاری های حوزه اقامتی در آذربایجان شرقی بیان کرد و افزود: اعیانی طرح های در دست اجرای حوزه گردشگری استان یک میلیون و ۲۱۴ هزار مترمربع است.

[سرمایه‌گذاری ۱۷۰ هزار میلیارد ریالی برای هتل سازی در آذربایجان‌شرقی]

حمزه زاده اعلام کرد: در زمان حاضر آذربایجان شرقی ۱۰ درصد مجموع سرمایه گذاری ها در حوزه گردشگری و ایجاد اقامتگاه های کشور را به خود اختصاص داده است و از این نظر پس از استان های تهران و خراسان رضوی در رده سوم قرار دارد.

وی وجود تعداد چهار هزار و ۸۰۰ اثر، ابنیه و محوطه تاریخی و تمدنی آذربایجان شرقی را ظرفیتی بسیار مهم و محوری برای توسعه صنعت گردشگری این استان برشمرد و بر همکاری و تعامل دستگاه های مختلف اجرایی و رسانه های گروهی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی یاداور شد: از مجموع آثار و ابنیه های تاریخی آذربایجان شرقی تعداد ۲ هزار و ۲۵ مورد در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

حمزه زاده با بیان اینکه آذربایجان شرقی در سال های اخیر به یکی از پنج استان نخست ایران در جذب گردشگر تبدیل شده است، اظهار کرد: امروز این استان یکی از استان ها و مناطق هدف گردشگری ایران است که باید تلاش های خود را چند برابر کنیم تا این روند با شدت بیشتری تداوم یابد.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها