
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، غلامعلی دهشیری در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال استان یزد اظهار داشت: ارزش ریالی اراضی عودت گشته به بیت المال بیش از 5 هزار 826 میلیون ریال ارزیابی شده است.
وی به اهتمام مجموعه های متولی در امور اراضی در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری و تخریب غیر قانونی اشاره کرد و بیان داشت: در 4ماه نخست سال جاری از تغییر کاربری و تخریب غیر قانونی 12 هکتار اراضی جلوگیری به عمل آمد.
این مقام قضایی با تقدیر از تلاش های آب منطقه ای اظهار داشت: 15 هزارو 342 هکتار رفع تصرف از بستر و حریم رودخانه ها توسط آب منطقه ای صورت گرفته است.
وی بر التزام بر قوانین موضوعه در واگذاری اراضی و جلوگیری از تغییر کاربری ها تأکید کرد و گفت: هرگونه واگذاری و تغییر کاربری در حوزه زمین باید در چارچوب قوانین و استعلام از متولیان امر باشد و هرگونه تخلف از قوانین مرتبط، مشمول برخورد قاطع قانونی خواهد بود.
شایان ذکر است در این نشست چندین دستور جلسه در خصوص برخی از مشکلات حوزه زمین و مسکن مورد بررسی و اتخاذ تصمیم قرار گرفت.
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد